Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Snježana je nakon mjesec dana Body Creator tretmana oduševljena novom linijom. <br />

Duh i tijelo

S novom linijom na plažu

Snježana je nakon mjesec dana Body Creator tretmana oduševljena novom linijom.

 Snježana Trobradović, dobitnica Body Creator Formule za vrhunsku ljetnu formu odradila je svoje zadnje tretmane i skinula sveukupno 30 centimetara!

Da ponovimo gradivo – kroz mjesec dana Snježana je odradila tretmane kavitacije, pressoterapije, drenažne maske, vježbe u termo kapsuli, bodywrappinga te tretman ultra strong lipolit effect s iznimnom formulom preparata.

Najviše je izgubila tretmanom kavitacije – neinvazivne, bezbolne, sigurne i brze alternative liposukciji na kojoj su joj tretirani kritični dijelovi – trbuh, struk i bokovi. Brojne su prednosti ovoga tretmana – moguće je tretirati gotovo cijelo tijelo, ne zahtijeva anesteziju i dugotrajni oporavak, te ne ostavlja ožiljke. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata te se stoga pacijent odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Odradila je i tretman s ultra snažnim lipolitičkim efektom s iznimnom formulom sastojaka cekropije, ginsenga i bršljana koji razgrađuju masti, detoksiciraju kožu i potkožno masno tkivo. To je Snježani itekako bilo potrebno s obzirom da joj postotak potkožnog masnog tkiva, koji je mjerila prije početka tretmana, prelazi dozvoljenu granicu.

Petnaest tretmana, trideset centimetara

Zadnji tretman koji je Snježana „pohodila“ je pressoterapija. To je mehanička limfna drenaža, terapija kod koje se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određenim dijelovima tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina natrag u limfni sustav. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela, kao i suvišne tekućine – produkti detoksikacije. Naravno, ovom metodom se odlično uklanja i najgori ženin neprijatelj – celulit.

U petnaest dana koliko je Snježana odlazila na razne tretmane u Body Creator izgubila je sveukupno 30 centimetara. Njeni snovi su se tako ostvarili, no kao što je rekla na početku ove avanture:„Kada jednom centimetri i kile krenu dole, to će mi biti motivacija da nastavim dalje“.

– U početku sam bila skeptična, a sada sam oduševljena, izgubila sam više nego što sam mislila. Također se osjećam poletno zbog promjene prehrane. Nastavljam vježbati u Body Creatoru, – rekla je Snježana.                                           Mjere na početku programa:      Mjere po završetku programa:

Grudi:                                    101 cm                                          101cm
Struk:                                      89 cm                                           83 (- 6 cm)
Donji dio trbuha:                     101 cm                                           98 (- 3 cm)
Bokovi:                                   107 cm                                         100,5 (- 6,5 cm)
Natkoljenica:                           63 cm                                            61 (- 2 cm) i 60 (- 3)
Koljeno:                                45,5 cm                                         44 (- 1,5 cm) i 44 (-1,5 cm)
List:                                        41 cm                                           38 (- 3 cm) i 40 (- 1 cm)
Nadlaktica:                           31,5 cm                                         30,5 (- 1 cm) i 30 (- 1,5 cm)

Visina:                                              162 cm                                           162 cm
Težina:                                               77,3 kg                                          75,5 kg
Bazalni metabolizam:                         1523 kcal                                      1 507 kcal

Postotak masnog tkiva:                          35,2 %                                            32,2%
Voda:                                                   36,7 %                                            35,5%

– Sada kada je gospođa Snježana završila sa programom i kada je izgubila značajan dio masnog tkiva na određenim dijelovima njenog tijela, ona bi trebala nastaviti sa aktivnom vježbom ili u termo-kapsuli ili na LPG Huberu, kako bi se učvrstila mišićna masa te nastaviti sa do sad već iskušanim tretmanima zatezanja kože tijela ili nekim sličnim tretmanom iz niza Body Creatorovih tretmana zatezanja kože tijela, koja je nakon uklanjanja masnog tkiva često opuštena, rekla je Maja Klier iz Body Creatora.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Ako trenutno niste spremni izaći iz kuće i trenirati u teretanama, sve to možete raditi u svom domu i održavati tjelesnu aktivnost, ali i...

Savjeti i preporuke

Vježbanje na otvorenom donosi mnogo prednosti, a ako zimi redovito trčite, vozite bicikli ili hodate na otvorenom, primijetit ćete npr. neugodan osjećaj zategnutosti kože...

Savjeti stručnjaka

Kad ste pod stresom, mozak šalje tijelu signale pripreme za borbu pa se napinje svaki mišić u tijelu, a puls se ubrzava.

Duh i tijelo

Kod vježbanja je važno pronaći aktivnosti u kojima ćete uživati, a ne da vam one budu teret.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.