Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Šećerom do vitke linije

Osvojite anticelulitni i tretman mršavljenja

Prirodan način uništavanja masnih stanica šećernim gelom s dodatkom kofeina (2 posto) jedna je od najnovijih metoda rješavanja celulita te donosi instant rezultate. Terapija se sastoji u tome što se mikroskopske doze kofeina putem mikro molekula Pandhy`sa šećernog gela umasiravaju u potkožno masno tkivo te ga šećerni gel odvodi u samu masnu stanicu, gdje djeluje na razgradnju masne stanice. Na ovaj način se djelovanje preparata usko lokalizira na tretiranu površinu koja može biti bilo koji dio tijela.

Efekti se postižu na dva načina:

  • farmakološkim djelovanjem preparata
  • fizičkom stimulacijom kože mikro molekulama Pandhy`s šećernog gela i kofeina

Ova specifična anticelulitna masaža namijenjena je za sve vrste celulita (edematozni, fibrozni). Svojim specifičnim pokretima potiče odvodnju nakupljene limfne tekućine, te regeneraciju vezivnog tkiva.

secer_tekstSpecifičnost kombinacije pokreta i preparata  je da izaziva vakuumski efekt što pojačava produkciju kolagena i elastina, te čuva zdrav i mladenački izgled kože, te zateže kožu prilikom mršavljenja.

Također je specifičnost je da ima i ‘drenažni efekt’, te je idealan tretman kod regeneracije kože i organizma nakon estetskog zahvata, te kod osoba koje imaju veliki višak kilograma.

[box style=”0″]

OSVOJITE BEAUTY TRETMAN

Palmaris tri čitateljice nagrađuje s anticelulitnim i tretmanom mršavljenja.

Ukoliko želite osvojiti ovu nagradu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom SECER te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Kako se postižu efekti u spomenutom tretmanu?

Vaše prijave primamo do 20. veljače 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnica.

Dobitnice su Jelena Žigić, Narcisa Tkalčić i Martina Hodak. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Savjeti i preporuke

Dovoljna su vam ova 4 jednostavna i praktična savjeta.

Darivanje

Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te...

Beauty report

Kallos Studio & Academy je mjesto gdje se educiraju mnogi beauty artisti. Osim na beauty tehničare, znanje se prenosi i na klijente.

Advertisement