Seksi pokreti koji genijalno troše kalorije

seks

Umjesto da skačete u teretani, idete pet puta tjedno na aerobik, dižete utege, bilo male ili velike te trčite po kvartu ili parku, zašto ne gubiti kalorije na zabavniji način. Kako? Seksom! Naime, u tjedan dana raznih seksualnih aktivnosti izgubit ćete oko 4000 kalorija, a pritom se dobro zabaviti i naravno uživati i zbližiti se s partnerom, dečkom, mužem ili prijateljem za seks.

Predstavljamo vam nekoliko seksi poteza za trošenje kalorija:

Strasno drpanje

Sjećate se kad ste u srednjoj školi se nemilo hvatali, ljubili i drpali s tadašnjim dečkom i simpatijom. Seks još nije bio na repertoaru, ali jako ste se željeli. E uz takav „stiskavac“ od pola sata ćete potrošiti 238 kalorija.

Oralni seks

Ako želite svom muškarcu pružiti nezaboravni užitak, a pritom i smršaviti – korisno je znati kako ćete vi, njegova seksi božica, u pola sata oralnog seksa izgubiti oko 100 kalorija. A osim što ćete biti božica u njegovim očima, bit ćete i mršava božica!

Seks

Za vrijeme seksualnog odnosa izgubit ćete 150 kalorija svakih pola sata. U svakom slučaju, što duže, to bolje! Pokoja kalorija više će se potrošiti ako češće mijenjate položaj za vrijeme seksa. Savjetujemo vam da jednostavno podivljate.

Strasni uzdasi

Znate one male zvukove, uzdahe i ugodna mrmljanja koja proizvodite za vrijeme seksa? E, ako ste jedna od žena koje rado uzdišu i vrište, ako ste jedna od onih koje susjedi mrze – izgubit ćete dodatnih 80 kalorija za vrijeme seksa.

Orgazam

Zanimljiva činjenica je ta da ako za vrijeme seksa doživite orgazam, izgubit ćete 21 kaloriju, a ako ga pak glumite gubite njih 160. Očigledno, laž u krevetu ima svoju cijenu, a ona se plaća izgubljenim kalorijama!