Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

SheRULES

Spa centar zamijenio suvenire

Idiličan pogled na more i grad Split iz spa centra posjetitelje ne ostavlja ravnodušnima.

Konkurencija unutar svijeta ljepote i SPA industrije je velika, a upravo u tim vodama desetljećima uspješno pliva Mira Vladović. Već sa 17 godina otvorila je vlastiti frizerski salon i postala je najmlađi obrtnik u bivšoj državi. Život i posao za nju su volja, ljubav i pravila, a jedini način u teškim vremenima je upornost. Svojevremeno je vodila televizijsku emisiju o ljepoti i zdravlju na lokalnoj televiziji, a krajem 70-tih godina u sudjelovala je u organizaciji modne revije.

– Tijekom godina kroz naše salone prošle su stotine naučnica kojima smo nastojali prenijeti tajne zanata, ali i ljubavi prema poslu koji je umjetnost. Najbolje naučnice redovito i zapošljavamo nakon što završe školu te ih kroz svakodnevni posao i dalje učimo, jer se čovjek mora stalno usavršavati. Dokaz da smo u tome uspješni nalazimo u činjenici da je veliki broj salona u Splitu u vlasništvu frizerki koje su bile zaposlene kod nas i upravo u našim salonima napravile prve korake,- kaže Mira Vlaović.

Turisti oduševljeni

Prošle godine Mira Vladović je otišla u mirovinu, ali to nije zaustavilo njezinu poduzetničku energiju i ljubav za odabranim poslom. Svoje je stečeno znanje i iskustvo unijela u pokretanje Mira Day Spa centra koji predstavlja sam vrhunac wellness i spa ponude. Posebnost centra je lokacija sa savršenim pogledom na more i grad Split, briga o najsitnijim detaljima, originalnost spa i wellness programa od njege lica i tijela, turske i finske saune do malih obroka mediteranske zdrave hrane.

– Odlučili smo se za pristup koji ne opterećuje čovjeka, ne ograničava tretmanima, ni financijama. Smatramo da u ovom "ludom" i brzom svijetu svatko ima pravo na nekoliko sati tjedno ili mjesečno kada će se potpuno opustiti i posvetiti sebi. Jedna od najljepših pohvala usluzi bila je upućena od gospodina iz Velike Britanije, vlasnika londonskih turističkih agencija koji je izjavio: "Najljepši suvenir koji ću ponijeti sa sobom jest sjećanje na ovaj spa centar".

 Aktualni trendovi ulice

U sezoni proljeće/ljeto 2009. godine i dalje će se pratiti trendovi ulice u frizurama. Ipak, važno je i prilagoditi se svakom klijentu, istaknuti njegovu osobnost, smatra vlasnica spa centra.

Čitateljicama portala She.hr Mira Vlaović poručuje:

– Volite svoj posao za koji ste se školovali, radite s voljom i sigurno ćete uspjeti u životu. Radite, radite, radite…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks i osjećaji

Seksi žena je samouvjerenija, odlučna te lakše dolazi to postavljenih ciljeva.

Savjeti i preporuke

2024. je godina zdravog ritma koja obećava efikasnost i održivost stanja kako bismo bili spremni na sve.

Savjeti stručnjaka

I dok su lani u fokusu bile nešto neobičnije varijante opuštanja i beauty rituala, čini se da će 2024. biti znatno ležernija i okrenuta...

Putovanja

Hrvatska nudi fantastična odredišta za one koji traže zimski odmor, a iz popisa najpopularnijih destinacija među domaćim i inozemnim putnicima možemo vidjeti da njezina...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.