Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Što god da vam kažu – lažu! Muškarci ga ipak vole

Za one koji (još) ne znaju, prakticiranje analnog seksa u heteroseksualnom odnosu naziva se pegging.

Kada pričamo o analnom seksu, većina okreće glave, crveni se, govore kako to ne rade. Ne samo žene, već i muškarci. Da, dobro ste pročitali – muškarci.

Znate li da istraživanja pokazuju kako redovni analni seks prakticira čak 25% heteroseksualnih parova? Što u prijevodu znači – ne vole ga primati samo homoseksualni muškarci, već i heteroseksualci.

Što je pegging?

Za one koji (još) ne znaju, prakticiranje analnog seksa u heteroseksualnom odnosu naziva se pegging. To je seksualni čin u kojem žena analno penetrira u svog partnera pomoću vibratora, dilda, strap on-a.  Naime, kulturološki gledano, muškarci se smatraju seksualno dominantnim partnerima, a pegging im omogućuje da iskuse kako je to biti penetriran i daje im empatiju prema analnoj penetraciji koju mogu prenijeti na svoju partnericu.

Međutim, koliko god je visok broj straight muškaraca koji vole analni seks, postoji nešto problematično u ovom činu. Kod mnogih muškaraca sama pomisao na pegging uzrokuje strah unutarnjom homofobijom ili društvenim pritiscima da sve što ima veze sa stražnjicom jest homoseksualno.

U realnom svijetu, pa čak i kod nas u Hrvatskoj, vrlo često ćete se susresti s licemjernim muškarcima koji se predstavljaju kao alfa mužjaci, dominantni (pogotovo u krevetu), a nerijetko upražnjavaju pegging sa svojom partnericom. Ili to jako žele, samo se boje što će im partnerica reći. I da ne zaboravimo, što će ljudi reći ako se to sazna. Naravno da nećete znati tko su oni, ali garantiramo vam da ste barem jednog takvog upoznali.

No istina je ta da je sve navedeno nezrela homofobija što je zapravo veoma razočaravajuće jer seksualnost nema nikakve veze s radnjama u kojima uživate, ona ovisi o tome tko vas privlači.

Mogu li onda hetero muškarci uživati ​​u peggingu?

Apsolutno! Iako je analni seks dugo je bio stereotipiziran kao ‘čin za gej populaciju’, istina je da heteroseksualni muškarci imaju također veliko zadovoljstvo od ovakve vrste seksualnog čina, a sve ima veze s prostatom. Naime, kada se prostata stimulira, to dovodi do nevjerojatnog orgazma. Također, mnogi muškarci stimuliraju ili potiču partnerice na stimuliranje perineuma (kože između testisa i anusa) upravo zbog ovog razloga.

Budući da je veliki broj heteroseksualnih muškaraca koji uživaju u analnim igricama, ideja kako samo homoseksualni muškarci prakticiraju analni seks je ograničavajuća. Stoga, iako vjerujemo da ste već probali analne igrice (barem sami), opustite se i uključite partnericu u svoje seksualne želje bez imalo straha.

Život je prekratak da biste si uskratili dobre orgazme.

Više

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Darivanje

Da pojasnimo, većini muškaraca, kada bi u potpunosti prihvatili svoje tijelo, bilo bi posve prirodno osjećati zadovoljstvo prilikom masaže prostate i analne regije.

Život u dvoje

Iako biste mislili kako je vrlo lako uočiti toksične i manipulativne znakove (pogotovo uz silne savjete raznih magazina), međutim istina je potpuno drugačije.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.