Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
Voditeljica Body Creator centra Dajana Iličić otkriva tajnu besprijekorne linije.<br />

Beauty report

Tajna vitke linije

Voditeljica Body Creator centra Dajana Iličić otkriva tajnu besprijekorne linije.

Body Creator je centar za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženskog tijela gdje tim stručnjaka sastavljen od fizioterapeuta, nutricionista i liječnika svakom klijentu pristupa individualno. U skladu s njegovim potrebama kreira potpuni program za mršavljenje i učvršćivanje tijela.

– "Čudotvorne" formule vitkosti, koja bi se primjenjiva na sve pretile ljude – nema. Kao što primjerice odabir hrane, stil odijevanja ili uređenje života mogu iz različitih razloga biti potpuno drugačiji kod svake osobe, tako i organizam raznih osoba može na razne situacije, podražaje, tretmane i sve ostalo reagirati na drugačiji, samo njemu svojstven način, ističe Dajana.

Ni mršavice nisu imune na celulit

No, ono što je univerzalno za sve – put do zdrave vitkosti je svakako rezultat kombinacije aktivne vježbe i odlaska na odgovarajuće tretmane s pravilnim prehrambenim navikama, jer zdrava linija ne znači samo mršavost već i lijepo i zategnuto tijelo.

Mršava žena nema problem viška kilograma, no njena koža možda nije zategnuta, već opuštena, a na kritičnim područjima tijela se može vrlo zorno nazirati celulit.

Pravilnom prehranom tijelu omogućavamo dovoljno energije za obavljanje svih dnevnih aktivnosti, kao i dostatne količine minerala, vitamina, proteina i svih ostalih tvari nužnih za normalno funkcioniranje organizma i metabolizma.

Ciljanim vježbanjem jačamo mišiće, tijelo se zateže i oblikuje u zonama u kojima je to potrebno, dok prateći tretmani uklanjaju celulit, čine kožu mekom i gipkom te ujedno zategnutom.

Blagotvorni dodaci prehrani

Osim toga, Body Creator kao pomoć u postizanju najboljih rezultata nudi širok spektar visokokvalitetnih dodatka prehrani. Riječ je o popratnim proizvodima koji pomažu kod specifičnih problema provođenja dijete ili različitim programima konzumiranja proteinskih napitaka koji uz vježbanje pomažu razvoju mišića.

To je iznimno bitno jer što više mišića ima u tijelu, to je i metabolizam brži, a time i olakšano trošenje kalorija, čak u stanju mirovanja.

Čest je slučaj da žene, ma koliko god se trudile, jednostavno ne mogu skinuti višak kilograma, a s time se Dajana svakodnevno susreće na svom poslu.

– Uglavnom je riječ o pogrešnom definiranju problema te krivom izboru aktivnosti koja bi trebala za krajnji rezultat imati smanjenje tjelesne mase. Zato u Body Creatoru sve započinje jednosatnom, potpuno besplatnom i neobvezujućom analizom tijela, koja je namijenjena što preciznijem detektiranju problema. Asistentice Body Creatora, služe se s nekoliko dijagnostičkih aparata i testova kako bi analizirale tijelo i postavile konkretnu dijagnozu, pojašnjava Dajana.

Terapijski učinci ozonske kupke

Kako bi se došlo do savršenog prehrambenog programa, važno je u razgovoru s nutricionistom točno odrediti koje su greške u dosadašnjim prehrambenim navikama osobe. Možda je razlog nakupljanja masnih naslaga upravo u nedostatku ili neunošenju određenih tvari.

Osim prehrambenog plana i aktivne vježbe, program se može nadopuniti i nizom tretmana u ponudi Body Creatora, a jedan od njih je i ozonska kupka.

Povoljni učinci terapije ozonom su: pojačanje periferne mikrocirkulacije, razbijanje masnih naslaga, stimulacija imunološkog sustava, pospješivanje procesa zacjeljivanja, čišćenje vena, smirivanje živaca, poboljšanje funkcioniranja mozga i pamćenja, pročišćavanje krvi i limfe te inaktivacija virusa i bakterija. Istraživanja su pokazala da u nekim slučajevima ozon može pripomoći čak i kod uništavanja stanica raka, naglasila je Dajana.
 

SHE.HR POKLANJA – REGISTRIRAJ SE I OSVOJI

She.hr i Body Creator centar za zdravo mršavljenje nagrađuju 3 čitateljice sa po dva tretmana – ozonskom kupkom i body wrapingom.

Kako biste osvojili tretmane, nabrojite nam u vašem komentaru članka barem 3 tegobe koje uklanja terapija ozonom.

Informaciju o preuzimanju nagrada dobitnici će primiti na njihove e-mail adrese koje su prijavili pri registraciji.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Budi fit

Ako trenutno niste spremni izaći iz kuće i trenirati u teretanama, sve to možete raditi u svom domu i održavati tjelesnu aktivnost, ali i...

Savjeti i preporuke

Vježbanje na otvorenom donosi mnogo prednosti, a ako zimi redovito trčite, vozite bicikli ili hodate na otvorenom, primijetit ćete npr. neugodan osjećaj zategnutosti kože...

Savjeti stručnjaka

Kad ste pod stresom, mozak šalje tijelu signale pripreme za borbu pa se napinje svaki mišić u tijelu, a puls se ubrzava.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.