Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

The Batman: Ovo nije samo poziv… Ovo je upozorenje!

Nešto manje od mjesec danas nas dijeli od premijere novog Batmana kojeg po prvi put tumači Robert Pattinson.

Nešto manje od mjesec danas nas dijeli od premijere novog Batmana kojeg po prvi put tumači Robert Pattinson. Film je i prije same premijere izazvao nevjerojatan interes publike, što dokazuju rekordni pregledi svih trailera koji su objavljeni do sada.

Prodaje ulaznica ide putem weba te na blagajnama kina diljem Hrvatske.

Prve projekcije kreću od 3. ožujka, a The Batman će se moći pogledati i u IMAX® i 4DX formatima. Novi nastavak velike franšize studija Warner. Bros, ovog puta u režiji velikog Matta Reevesa, donosi brojne poznate negativce koji poprimaju novi, mračniji izgled.

Tako će se Robert Pattinson ovom ulogom pridružiti prilično fascinantnoj listi glumaca koji su već glumili Batmana, kao što su Ben Affleck, Michael Keaton i Christian Bale. Paul Dano je u ulozi sadističkog ubojice Riddlera, a uvijek zanimljiva Zoë Kravitz je Catwoman. Neprepoznatljivi Colin Farrell se pojavljuje u ulozi zloglasnog Pingvina. Scenarij potpisuju Matt Reeves i Peter Craig.  Reeves i Dylan Clark su producenti, zajedno sa Simonom Emanuelom, Michaelom E. Uslanom, Walterom Hamadaom i Chantal Nong Vo. Lik Batmana su kreirali Bob Kane i Bill Finger, a film se temelji na likovima iz DC svijeta.

The Batmanu distribuciji Blitz filma stiže u kina 3. ožujka u najprestižnijim kino formatima, a ulaznice za film možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

Više

Zanimljivosti

Ograničena serija pakiranja temeljena na suradnji OREO keksa i filma Batman bit će dostupna u dva formata (66g i 176g), do isteka zaliha.

Zanimljivosti

Do sada smo u ulogama Batmana gledali legendarnog Michaela Keatona, Bena Afflecka, po mnogima najboljeg Batmana do sada Christiana Balea, a sada je mračnu ulogu preuzeo Robert...

Video box 2

... i baš nas zanima kako to izgleda.

Događanja

Bečka Stadthalle početkom veljače se pretvara u Gotham City.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.