Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Savjeti i preporuke

Turbo napad na celulit

Osvoji "udarnički paket" od četiri Classic anticelulitnih proizvoda.

Ljeto je stiglo na velika vrata a s prvim izlaskom na plažu shvatili ste da je unatoč discipliniranoj pripremi vaša kože još uvijek naborana poput naranče.

Ne očajavajte, do odlaska na pravi godišnji odmor još imate vremena i mogućnosti vašu kožu dovesti u poželjno stanje ako odmah započnete s tretmanom za brzo suzbijanje zaostalih celulitnih naslaga i to s preparatima koji imaju ciljani učinak na svaku vrstu celulita posebno.Celulit nastaje u hipodermisu, unutarnjem sloju kože, gdje se sistemski, od najranije mladosti, talože masne nakupine – adipociti, koji svojim pritiskom na međustaničnu strukturu oslabljuju vezivno tkivo čime je omogućena propusnost tekućine u međustanični prostor. Glavni preduvjet za stvaranje celulita su genetska predispozicija i nepravilna prehrana.

Danas se već pouzdano zna da celulitu nisu sklone samo pretile osobe već i osobe nježnije tjelesne građe koje ne robuju višku kilograma, pa čak i mlade djevojke čiji je prirodni elasticitet kože još nenačet gubitkom njezinih vitalnih funkcija.
Za razliku od muškaraca, čije je potkožno vezivno tkivo postavljeno kao čvrsta mreža paralelno s površinom kože, potkožno vezivno tkivo je u žena postavljeno okomito u smjeru površine kože, što pospješuje pomicanje masnih stanica prema njezinoj površini.

Pritiskom povećanih masnih stanica na stijenke vezivnog tkiva ono ubrzano slabi, postaje krhko i propusno, što omogućava nagomilavanje intoksicirane tekućine oko adipocita čime su njihova izbočenja na površini kože još vidljivija.
Imate li urođenu sklonost celulitu i loše prehrambene navike, sljedećih 5 faktora će biti presudni za stvaranje ove suvremene napasti:
  • stres
  • poremećaj u cirkulaciji
  • nagomilavanje suvišne tekućine
  • nakupljanje slobodnih radikala i toksina
  • stvaranje zarobljenih potkožnih masnih nakupina (adipocita)
Rezultat je promjena potkožnog vezivnog tkiva koje u intoksiciranim vodenim mjehurićima nagomilava zarobljene masne nakupine a površina kože postaje mlohava i naborana poput narančine kore.Proizlazi dakle da kod anticelulitnog tretmana nije dovoljno spriječiti samo progresiju masnih stanica u potkožnom tkivu. Potrebno je paralelno djelovati na vezivnu strukturu kako bi ona svojom čvrstoćom potiskivala i zadržavala već nastale adipocite u dubljim slojevima, odnosno sprečavala im prodor prema površini kože i na taj način umanjila efekt narančine kore.

Stoga su za uspješno suzbijanje celulita najbolji ciljani proizvodi prirodnog sastava koji garantiraju prodor aktivnih sastojaka u hipodermis – te svojim izbalansiranim aktivnim sastavom djeluju paralelno na smanjenje adipocita i učvršćivanje vezivnog tkiva i kože.

Znanost potvrđuje da je koža živi organizam koji doista i izvana prepoznaje, apsorbira i u vlastitom metabolizmu koristi aktivne tvari iz prirodnih sastojaka za svoju obnovu i korekciju stečenih nedostataka.Savršene noge, trbuh i bedra

Žene bi trebale steći naviku korištenja anticelulitnih preparata tijekom cijele godine, ali i u "zadnji čas" se može puno postići odabirom preparata s dvostrukim djelovanjem, – onih koji suzbijaju i smanjuju adipocite te paralelno učvršćuju vezivno tkivo.
Pri tome preparati koji odlično djeluju na području stražnjice i nogu ne moraju nužno djelovati i na delikatnijim dijelovima tijela kao što su nadlaktice ili trbuh, bokovi i bedra.

Zato žene koje već kasne s anticelulitnim tretmanom trebaju, "udarno" na pragu ljeta posegnuti za ciljanim proizvodima za svaki od ovih dijelova tijela.

Stražnjica i noge uobičajeno imaju čvršću strukturu potkožnog vezivnog tkiva, te manje osjetljivu kožu pa se na tim dijelovima tijela mogu koristiti koncentrirani preparati koji polučuju brze rezultate.

CLASSIC Forte – Anticelulitni gel s cimetom i gorkog narančom


Tradicionalno djelotvorna formula potpuno prirodnog sastava s cimetom i gorkom narančom u ulju pšeničnih klica s vitaminom E, geranijem i algama, prodire duboko u potkožno vezivno i masno tkivo. Snažnim diuretskim, antioksidativnim i termoaktivnim učinkom trenutno eliminira suvišnu tekućinu i nagomilane toksine te razara duboki tvrdokorni celulit na stražnjici i nogama, čineći kožu trajno napetom i glatkom. Rezultati su vidljivi već nakon nekoliko dana, a 78% uspjeha postiže se 4 do 6 tjedana od početka primjene zavisno od stadija nagomilanog celulita.

Trbuh, bokovi i bedra imaju vrlo labavu strukturu mišićja i potkožnog vezivnog tkiva, te osjetljiviju kožu. U uobičajenom svakodnevnom životu žene, kućnim i uredskim poslovima nisu izloženi pokretima koji bi ih sami po sebi učvrstili i onemogućili nastajanje neugodnog efekta "šlaufa".Vanjski sloj mišićja trbuha sastoji se od ravnih i kosih mišića. Ravni se protežu od donjeg dijela prsne kosti do donjeg dijela zdjelice, dok se kosi nalaze bočno iznad kukova. Obje grupe mišića su vrlo mekane i nježne strukture a potkožno vezivno tkivo na tom dijelu tijela znatno je rahlije i labavije nego na nogama i stražnjici.

Stoga je nagomilavanje masnih potkožnih nakupina i permanentno opuštanje kože na trbuhu, bokovima i bedrima izraženije nego na drugim dijelovima tijela.

CLASSIC Liposhock – Anticelulitni lipolitički gel za trbuh, bokove i bedra


Trokomponentni anticelulitni gel sa snažnim lipolitičkim učinkom na specifičnu strukturu masnog potkožnog tkiva trbuha, bokova i bedara. Medna komponenta s vitaminom E u prirodnom sastavu ulja pšeničnih klica, djeluje antioksidativno i eliminira slobodne radikale. Omogućava prodor aktivnih sastojaka duboko u potkožno masno tkivo.

Ekstrakt hmelja oslobađa vezanu tekućinu, dok eterično ulje zelenog papra trenutno topi dubinsku masnoću. Iso Slim Complex dodatno pospješuje metabolizam masti, jača kolagen i zateže mekanu i opuštenu kožu trbuha, bokova i bedara. Gel ima 24 – satno djelovanje, eliminira 37% masnoće, smanjuje obujam cca 4,3 cm i zateže kožu do 48% u 4 do 8 tjedana.Riješite "zastavice" i pospješite tonus kože

Ženske nadlaktice su zbog izrazito nježne strukture kože i mišićja, posebice rahlog unutarnjeg vezivnog tkiva, sklone nakupljanju masnoće koja koži oduzima gipkost i elastičnost, dok je površina kože nadlaktica vrlo nježna i osjetljiva.

Mlohava struktura troglavog mišića koji se proteže od lopatice i s ostala dva kraka od nadlaktične kosti, a završava s tetivom na laktu, jedan je od najmanje korištenih mišića pri uobičajenim svakodnevnim pokretima žene. Stoga bez usmjerenog vježbanja baš tog, tako izloženog dijela ženskog tijela, koža nadlaktice je dodatno mlohavija i opuštenija.

Spasonosno rješenje dakako su pravilna prehranu i usmjerena tjelovježba istezanja ramena i nadlaktica. No to nije uvijek dostatno.Zato za sustavnu eliminaciju "zastavica" na nadlakticama treba također koristiti kozmetičke preparate koji imaju dvostruko djelovanje: suzbijanje masnih potkožnih naslaga i učvršćivanje kolagenskog vezivnog tkiva. Najbolji su pripravci prirodnog sastava, koji svojim ciljano odabranim i izbalansiranim sastojcima prodiru duboko u potkožno tkivo i djeluju upravo na nježnu, rahlu i opuštenu strukturu troglavog mišića te labavu kolagensku strukture vezivnog tkiva kože nadlaktice ali ujedno odstranjuju i višak masnoće.

CLASSIC Double Cut – Anticelulitni gel za učvršćivanje kože nadlaktica


Medna komponenta s uljem pšeničnih klica i vitaminom E omogućava potpuni prodor aktivnih sastojaka u dubinu rahlog potkožnog vezivnog tkiva i mišićja. Labdanum djeluje snažno antioksidativno i lipolitički na adipocite (zarobljene masne stanice u vezivnom tkivu), dok eterično ulje vučjeg trna s obiljem vitamina F, A, C i E u svom prirodnom sastavu izravno potiče učvršćivanje, obnovu i rast kolagena u neelastičnoj i opuštenoj strukturi kože nadlaktice. Gel eliminira i do 42% masnoće te učvršćuje i zateže kožu nadlaktica do 63% u 8 do 10 tjedana, sustavno eliminirajući efekt "šišmiš krila".

Uz anticelulitni tretman, posebice ljeti, potrebno je nakon kupanja i tuširanja kožu njegovati s nekim od preparata za brzu revitalizaciju i elasticitet koji koža gubi izlaganjem suncu, soli i vjetru.

CLASSIC Triple Body Mousse – Hydro & pH balance


Posebna formula za njegu kože s trostrukim djelovanjem: dubinski vlaži i regenerira stanice sva tri sloja kože, regulira pH vrijednost i trenutno obnavlja zaštitni kiselinsko lipidni plašt kože narušen sapunima i gelovima za tuširanje te održava i pojačava prirodni tonus i napetost kože.

Medna podloga s uljem pšeničnih klica i vitaminom E omogućava prodor vlage i aktivnih hranjivih tvari iz bademovog ulja, ekstrakata nevena, ginsenga i kamilice te eteričnih ulja naranče i vučjeg trna duboko u sva tri sloja kože.

Vučji trn s vitaminima F,A,C i E izravno sudjeluje u obnovi kolagen te garantira trajno glatku, napetu i svježu kožu s izrazitom sposobnošću samoobnove i zaštite od vanjskih štetnih utjecaja.

OSVOJI ANTICELULITNI CLASSIC PAKET

Damjana i She.hr poklanjaju vam 5 paketa Classic anticelulitnih proizvoda navedenih u članku.

Ako želite osvojiti ovaj "udarnički" paket i do ljeta skinuti celulit na svim djelovima tijela, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom CLASSIC5 te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela, a čitatelji koji ne žive u Zagrebu neka navedu i svoju adresu.

Koji se sve proizvodi nalaze u anticelulitnom paketu koji vam poklanjamo?

Vaše prijave primamo do 27. lipnja 2011., nakon čega ćemo i objaviti dobitnike te ih i obavijestiti mailom.
Vaš She.hr


Drage naše,
Classic paket osvojile su: Sandra Blažević, Tihana Tandić, Mirela Petrović, Zrinka Alilović i Marina Divić. Čestitamo!
Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš  She.hr


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Natečene noge, pojava celulita, slaba cirkulacija i nastanak vidljivih vena - svim ovim problemima recite zbogom uz VenoTrain čarape.

Beauty report

Kvalitetna ulja u ovoj kombinaciji prirodnih sastojaka protiv celulita osigurat će vašoj koži sjaj, zategnutost i eliminirati vidljivost “jastučića” na površini kože. 

Savjeti stručnjaka

Stres se vrlo česti naziva tihim ubojicom, najčešće potajno, ali konstantno utječe na naš organizam.

Savjeti stručnjaka

Termalna voda najveći je saveznik ljepote, blagotvorno djeluje na zdravlje, opušta, smiruje i oslobađa hormone sreće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.