Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 2

U CineStar kinima vas čeka nezaboravan „Svemirski vikend“

Film Space Jam: Nova legenda ćete moći pogledati u nekoliko termina u sinkroniziranoj kao i u originalnoj verziji, a za cijeli dan su osmišljeni i fantastični giveawayji sa limited edition promosima iz filma te 20% popusta na sve usluge Shoe Clinique storea.

Nema boljeg izlaska od odlaska u najbliže kino na premijeru filma Space Jam: Nova legenda. Povodom otvaranja filma u CineStar kinima vas čeka nezaboravan „Svemirski vikend“ u subotu 17., i nedjelju 18. srpnja.  Ako ste u Zagrebu nikako ne propustite posjetiti Kaptol Boutique Cinema od 17 do 20 sati gdje vas u suradnji sa zagrebačkim sneaker storeom Shoe Cleanique čekaju brojna iznenađenja kao što je: SNEAKER ART korner u kojem će vrijedni artisti customizirati vaše tenisice koje donesete sa sobom, vrijedna ekipa Shoe Cleanique storea će za vas obaviti i brzo čišćenje tenisica “on-foot”. Za to vrijeme će nas za DJ pultom zabavljati Tom Polo, a oni najsretniji će kući otići s parom personaliziranih LIMITED EDITION Air Jordan 1  tenisica!

 

U Kaptol Boutique Cinema su pripremili i izložbu kolekcionarski tenisica (SNEAKERHEAD SHOWROOM) gdje ćete moći vidjeti zaista rijetke kolekcionarske primjerke astronomske vrijednosti, koje teško da možete vidjeti negdje uživo. Film Space Jam: Nova legenda ćete moći pogledati u nekoliko termina u sinkroniziranoj kao i u originalnoj verziji, a za cijeli dan su osmišljeni i fantastični giveawayji sa limited edition promosima iz filma te 20% popusta na sve usluge Shoe Clinique storea.

 

 

Pravo je iznenađenje i to da se u filmu uz najveću zvijezdu svjetske košarke LeBron Jamesa pojavljuju i mnoge druge profesionalne košarkaške zvijezde u ulogama u kojima ih do sada niste mogli vidjeti. Tako je u hrvatskoj sinkronizaciji jednom od vodećih likova glas posudio i Dino Rađa, jedan od naših najboljih košarkaša svih vremena. Podršku mu je pružila i supruga Viktorija koja u filmu nosi ulogu koju u originalu tumači slavna košarkašica Diana Taurasi kao White Mamba. Slavko Sobin je posudio glas LeBronu, dok je ulogu famozne Lole Bunny preuzela naša popularna glazbenica Franka Batelić. Zavodljivi izgled Lole Bunny kakvu znamo iz prvog filma, zamijenjen je sportskim, modernim izgledom s kojim su autori filma željeli odaslati jednu malo drugačiju poruku gledateljima. Vodeće uloge još nose i Mario Petreković, Božo Kelava, Ronald Žlabur, Dražen Bratulić, Slavica Knežević mnogi drugi. A među fantastičnom glumačkom ekipom našao se i naš legendarni košarkaški komentator Slavko Cvitković u ulozi poznatog voditelja i sportskog komentatora Ernieja Johnsona.

Space Jam: Nova legenda, studija Warner Bros. Pictures u hrvatska kina stiže u distribuciji Blitza, a više informacija o događajima ovog vikenda potražite na: https://www.kaptolcinema.hr/17-i-18-7-svemirski-vikend .

Više

Zanimljivosti

Trenutno se na raznim lokacijama u Zagrebu odvija glavno snimanje akcijskog trilera Canary Black s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi.

Zanimljivosti

Ovaj tragičan slijed događaja na filmskom platnu ovjekovječio je kultni francuski redatelj Jean-Jacques Annaud, u spektaklu Notre-Dame u plamenu, a koji je jučer, u...

Video box 2

U hrvatskoj sinkronizaciji likovima glasove posudili Viktorija i Dino Rađa, Franka Batelić, Slavko Sobin, Mario Petreković i Slavko Cvitković.

Video box 1

TENET, u distribuciji Blitza, pogledajte u najprestižnijim IMAX i 4D formatima, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.