Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Suncokreti na oblacima

U jesen se uvijek osjećam najbolje

Obožavam jesen i sve ono što nam nosi.

Iako polako kalendarski gazimo u jesen ove godine to ljeto kao da se ne da. Nekako mu se ne ide.

Obožavam jesen i sve ono što nam nosi. Obožavam one beskrajno tmurne i kišne dane, šarenilo boja, ulice pune lišća, čitanje knjige pod dekicom i gledanje kako kapi padaju po prozoru, jednostavno jesen je moje godišnje doba.

U jesen se uvijek osjećam najbolje.

Uvijek u jesen imam osjećaj da kako u prirodi tako i u nama samima – otpada ono nešto staro, otpada ono loše, ono nešto nepotrebno, nezdravo i radi se mjesto za nešto novo, za neke nove uspjehe, nove pomake, promjene.

Međutim, kako sam rekla, ove godine kao da se ljeto ne da, tu je, dani su i dalje izuzetno sunčani, nije prevruće, dapače, taman je za biti vani i uživati.

Koristim posljednje kalendarske dane ljeta kako bih još uživala u moru i mogu reći da je more upravo sada baš onako kako treba biti, osvježavajuće. Kad uđeš u more osjetiš da u sebi imaš krvi koja iste sekunde ulaskom u more provrije u tijelu, sve oživi i pokrene. Super osjećaj.

Prekrasno je, ali baš u pravom i punom smislu riječi prekrasno. Ova jesen osvježi i nahrani i dušu i tijelo, ne znam što više.

Prije neki dan otišla sam na plažu kako bih uronila u more još koji put prije nego bure rashlade more do kraja. Dođem na plažu a na plaži moguće sve skupa deset ljudi.

Nema gužve, samo još pokoji turist na sasvim pristojnoj udaljenosti da nikom nikom ne smeta i da nitko nikog ne čuje. Nema djece, vike, cike, graje (da se razumijemo, obožavam djecu, ali isto tako kako obožavam djecu tako još više volim i svoj mir i tišinu).

Zaplivala sam nekoliko puta u relativnom hladnom, ali još uvijek ugodnom moru, sjedila na plaži, gledala more, nešto malo čitala knjigu, ali najviše sam se bavila mišlju i sama u sebi valjda sto puta ponovila: “Bože hvala ti na ovom prekrasnom trenutku, ovo nema cijenu, ovo nitko ne može nitko platiti… Hvala ti…”

Više

Savjeti i preporuke

Pripadnici jačeg spola izazivaju pažnju i privlače poglede iz različitih razloga, ali briga o sebi na vrhu je popisa.

Darivanje

Mixa Hyalurogel Rich dnevna krema za lice posebno je dizajnirana za osjetljivu i nadraženu kožu.

Savjeti stručnjaka

Određene namirnice sadrže tzv. aktivatore metabolizma koji pospješuju izmjenu tvari te poboljšavaju prokrvljenost probavnih organa, čime doprinose svakodnevnom optimalnom radu probavnog sustava.

Beauty report

Svi premium brendovi u industriji ljepote mogu se pronaći na jednom nezaobilaznom mjestu kao što su Le Domaine iza koje stoji Brad Pitt, Salt...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.