Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Toff_Guys_Day_24_173.ARW

Video box 2

U nedjelju potpuno besplatno uživajte u filmskom blockbusteru ‘Gospoda’

Najnoviji blockbuster redatelja i scenarista Guyja Ritchieja ‘Gospoda’ u distribuciji Blitz-a, bit će dostupan potpuno bez naknade na period od 24 sata, od 00:00:00 do u 23:59:59, u nedjelju 19. travnja u digitalnim videotekama vašeg operatera: MAXtv, A1, Iskon, OptiTV.

Najnoviji blockbuster redatelja i scenarista Guyja Ritchieja ‘Gospodau distribuciji Blitz-a, bit će dostupan potpuno bez naknade na period od 24 sata, od 00:00:00 do u 23:59:59, u nedjelju 19. travnja u digitalnim videotekama vašeg operatera: MAXtv, A1, Iskon, OptiTV.

Beskrajno zabavna akcijska komedija donosi priču američkog iseljenika Mickeyja Pearsona (Matthew McConaughey) koji je u Londonu izgradio vrlo profitabilno narko-carstvo preprodajom marihuane. Kad se pročuje da želi prodati svoj biznis, niz slikovitih kriminalaca pokrenut će lavinu spletki, zavjera, podmićivanja i ucjenjivanja u nadi kako će mu uspjeti preoteti njegov teritorij.

U ‘Gospodi’, uz McConaugheyja, nastupaju i Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, kao i Colin Farrell i Hugh Grant.

Ritchie se u ovom filmu vratio žanru i likovima na kojima je ostavio svoj jedinstven i neizbrisiv pečat, u stilu njegovih najuspješnijih filmova kao što su Sherlock Holmes, Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške i Zdrpi i briši.

Ova jedinstvena prilika dovoljan je razlog da nedjelju 19. travnja ostanete u svojoj gajbi pred televizorom, među svojima, uz filmski hit kojim vas časti Karlovačko!

Više

Video box 1

Guy Ritchie, redatelj poznat po sumanutim zapletima, još sumanutijim likovima i nadrealnim situacijama ponovno se na setu našao s jednim od najpopularnijih akcijskih zvijezda...

Događanja

Prvo pretpremijerno prikazivanje njegove najnovije uspješnice u distribuciji Blitz filma, održat će se 22. siječnja 2020. uz zanimljiv event u Kaptol Boutique Cinema.

Celebrity

U najluksuznijem kinu u Hrvatskoj, Kaptol Boutique Cinema By CineStar, održana posebna projekcija filma ''Kralj Arthur: Legenda o maču".

Fashion report

Guy Ritchie zna kako u manje od 2 minute znatno povisiti temperaturu!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.