Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Uvjeti korištenja

Dobro došli na portal u vlasništvu tvrtke Medijski mali servis j. d.o.o. koja omogućuje korištenje usluga i sadržaja portala She.hr. Korištenje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja koji se primjenjuju na sve sadržaje i usluge portala She.hr.

Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost. She.hr se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA
Medijski mali servis j. d.o.o iz Zagreba, Kuzminečka ulica 18, vlasnik je internet portala She.hr, kojim istovremeno i upravlja, a kojem korisnici pristupaju pod ovim Uvjetima korištenja.

Molimo da prije korištenja portala pažljivo pročitate Uvjete korištenja, jer pristupom na stranice ili korištenjem bilo kojeg dijela portala She.hr, njegovog sadržaja ili usluge, suglasni ste s ovim Uvjetima korištenja i obvezani njima. U slučaju da niste suglasni, nemate pravo koristiti se sadržajem i uslugama portala.

PROMJENA UVJETA KORIŠTENJA
Medijski mali servis j. d.o.o. zadržava pravo promjene sadržaja i uvjeta korištenja portala, bez obveze prethodne najave.

AUTORSKA PRAVA
She.hr je vlasnik autorskih prava na svim sadržajima portala (tekstualni, vizualni, audio i video materijali, baze podataka, programerski kod). Svako neovlašteno reproduciranje, distribuiranje ili korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika (Medijski mali servis j. d.o.o.), smatra se kršenjem autorskih prava portala te je podložno tužbi.

SADRŽAJ I USLUGE
Svi koji prihvate Uvjete korištenja ovog portala imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala, pod uvjetom da ne krše pravila njegova korištenja.

Prihvaćanjem Uvjeta korisnik se slaže da će sadržaj i usluge portala uključivati i reklame, obavijesti i poruke administratora i slične poruke nužne za obavještavanje korisnika portala. Uredništvo portala zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge portala, bez obveze prethodne najave.

REGISTRACIJA KORISNIKA
Kod postupka registracije korisnik odabire korisničko ime i lozinku, te je obvezan navesti točne, potpune i važeće podatke potrebne za registraciju. Postupanje suprotno ovome smatrat će se kršenjem Uvjeta korištenja. She.hr zadržava pravo na odbijanje registracije te na ukidanje ili uskraćivanje mogućnosti korištenja korisničkog računa, ili jedne ili više usluga portala, bez prethodne najave ili objašnjenja, te ne snosi odgovornost za štetu nastalu takvim postupcima.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem njegova korisničkog računa. Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti prouzročene njegovim korištenjem usluga She.hr-a.

OBVEZE KORISNIKA
Prihvaćanjem Uvjeta korištenja korisnik se obvezuje da neće koristiti sadržaj ili usluge She.hr-a na nezakonit način, suprotno Uvjetima korištenja ili u svrhe za koje nije namjenjen od strane She.hr-a.
Korisnicima portala strogo je zabranjeno:

 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
 • objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
 • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga portala
 • objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
 • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
 • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Sudjelovanje u darivanjima, eventima koje organizira Medijski mali servis 

S obzirom na značajne promjene u području propisa o zaštiti osobnih podataka do kojih će doći stupanjem na snagu nove Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), ovom Vam prilikom želimo objasniti način na koji će naša tvrtka obrađivati vaše osobne podatke

Podatke koje od vas prikupljamo, tj. vaše ime i prezime, telefonski broj, poštanska adresa i adresa e-pošte, obrađujemo isključivo u sljedeće svrhe:

 • Upotrebljavamo vaše ime i prezime, telefonski broj i adresu e-pošte da bismo stupili u kontakt s Vama radi isporuke proizvoda/usluga te vas obavijestili o događajima koje organiziramo i na kojima želimo da sudjelujete
 • Vaše ćemo podatke čuvati i obrađivati samo u navedene svrhe i to u razdoblju od 3 godine od dana prikupljanja podataka. Ako se u tom razdoblju ne prijavite ili ne pojavite ni na jednom događaju na koji vas pozovemo, tj. ako u tom razdoblju ne sudjelujete aktivno u komunikaciji koju želimo ostvariti s vama radi poslovne suradnje, trajno ćemo izbrisati vaše osobne podatke.

UVJETI PRENOŠENJA ČLANAKA

Drugi portali i internetske stranice smiju prenijeti dijelove pojedinih članaka isključivo kao vijest od najviše 1000 znakova uz obavezno navođenje izvora pri čemu su dužni objaviti link na originalni tekst na She.hr. Dopušteno je također prenijeti prvih tisuću znakova s linkom koji vodi na ostatak teksta na She.hr.

Link na originalan članak MORA biti u sljedećem formatu:
Originalno ime članka na She.hr koje je ujedno i link na originalni članak.

Ova odredba ne odnosi se na portale s kojima uredništvo ima izravni dogovor o drugačijim uvjetima.

PRAVILA KOMENTIRANJA
Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI
Korisnik potvrđuje suglasnost da Medijski mali servis j. d.o.o nema nadzor niti dužnost poduzeti bilo kakvu radnju, niti se može smatrati odgovornom nad sljedećim čimbenicima:

 • za to koji se korisnik koristi uslugama i sadržajima portala
 • za učinak koji sadržaj i usluge na portalu imaju ili bi mogli imati na korisnike
 • za način na koji korisnici interpretiraju sadržaj i usluge na portalu
 • za radnje koje će korisnik poduzeti ili bi mogao poduzeti pod utjecajem sadržaja i usluga dostupnih na portalu.

Medijski mali servis j. d.o.o. nije odgovoran korisniku ni trećim osobama za štetu, bilo imovinsku ili neimovinsku, posrednu ili kolateralnu, koja je povezana s korištenjem sadržaja i usluga na She.hr portalu ili proizlazi iz njega. Prihvaćanje odricanja od odgovornosti Medijski mali servis j. d.o.o. nužan je preduvjet korištenja sadržaja i usluga She.hr portala.