Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Zbogom narančinoj kori

Dva Vichy proizoda za ubrzanje učinaka dijete i sprečavanje nakupljanja vode.

Kod provođenja dijete rezultati nisu uvijek najuvjerljiviji, jer se unatoč smanjenju tjelesne težine, često i dalje suočavamo s tragovima narančine kože na svom tijelu. Laboratoriji Vichy osmišljavaju holistički način uklanjanja narančine kože, koji je prilagođen i individualnim potrebama pojedinaca, a u tom postupku sudjeluju najbolji stručnjaci za zdravlje.

Njihova stručnost pruža rješenje za intenzivnu eliminaciju narančine kože na većini problematičnih područja. U koncentriranim formulama koriste se jaki aktivni sastojci koji daju trajne rezultate u borbi za lijepo i zdravo tijelo.Za probleme s celulitom i nakupljanjem vode, ženama se pruža između dva proizvoda: Aquadestock za drenažu i uklanjanje viška vode te Celludestock za uklanjanje viška masnoće i glatku kožu bez narančine kore. Formula proizvoda ugodna je za kožu, a sadrži i okrepljujuću i zdravu termalnu vodu Vichy.

Celludestock – ubrzava učinke dijete

U suradnji s nutricionistima, laboratoriji Vichy su utvrdili uzrok otpornosti tijela na dijete. Na tržište su donjeli Celludestock, proizvod koji ubrzava učinke dijete na svim područjima u tijelu, čak i na onim najtvrdokornijim. Kad tijelo primi manje kalorija nego obično, dolazi do aktiviranja posebnog gena, koji je odgovoran za izlučivanje masnoća. Potiče sintezu SIRT-1 i na taj način gubimo tjelesnu težinu.Celludestock sadrži  lipocidine koji djeluje kao proizvod koji pospješuje izlučivanje masti, stimulira sintezu SIRT-1, proteina koji aktivira lučenje lipida.

Osim toga, sadrži i čisti kofein koji povećava izlučivanje masti djelujući na enzim fosfodiestraza, koji u organizmu inhibira lipolizu (topi masti). Kofein inhibira aktivnost ovog enzima i time ojačava izlučivanje masnoće.

Novost u razvoju novoga proizvoda, koji je mnogo više od pukog anticelulitnog proizvoda, je holistički pristup pri razvoju u njegovom djelovanju. Laboratoriji Vichy su pri njegovom razvoju sudjelovali sa stručnjacima – nutricionistima, jer je to problem koji je usko povezan s prehranom.

Međusobno djelovanje lipocidina i kofeina potiče ubrzanu eliminaciju masti i nestanak narančine kože na cijelom tijelu, pa čak i na onim najotpornijim dijelovima. Rezultat na narančinoj koži golim okom je vidljiv nakon 28 dana. Nakon 7 dana Celludestock zaglađuje narančinu kožu, a nakon 20 dana znatno smanjuje i opseg. 

Aquadestock – protiv nakupljanja vode

U Laboratorijima Vichy otišli smo i korak dalje. Surađujemo sa kinezioterapeutima – stručnjacima za drenažu i masažu te smo uspjeli pronaći učinkovito rješenje protiv celulita.

Poznato je kako celulit i napuhnutost zbog zadržavanja vode dovode do prekomjerne težine te zbog nepravilne cirkulacije dovode do daljnje akumulacije vode. Zadržavanje vode tako je uzrok brojnih estetskih i zdravstvenih problema: osjećaja težine, nadutosti, osjećaja nelagode, itd. Zadržavanje vode u tijelu i celulit su usko povezani, tako da 80 % žena, koje imaju probleme s viškom vode u tijelu, imaju problem i s celulitom.Caroline Debbasch, direktorica za znanstvenu komunikaciju u Laboratorijima dodaje: "Prekomjerno nakupljanje vode također može uzrokovati začepljenje tkiva koje pogoršava, pa čak i uzrokuje širenje celulita. "

Aquadestock rješava probleme dvostrukim djelovanjem, putem aktivnih sastojaka, koji su poznati po svojim lipolitskim i drenažnim karakteristikama. Aquadestock u Aquacidinu sadrži 3-postotni čisti koncentrirani kofein za učinak mršavljenja po cijelom tijelu.

Aquacidine je patentirani spoj koji djeluje protiv nakupljanja vode. Sadrži kombinaciju ruskusa, rutina i escina koji promiču mikrocirkulaciju i sprječavaju nadimanje zbog zadržavanja vode.
  • ruskus – pomaže u zaštititi krvnih žila
  • escin – djeluje na poremećaje cirkulacije a riječ je o aktivnoj tvari koja poboljšava zaštitna svojstva krvnih kapilara i povećava izlučivanje vode iz tkiva
  • rutin – upotrebljava se za tretman osjetljivih kapilara i rješavanje problema s otečenim venama, a ima i sposobnost sprječavanja nakupljanja masti u tijelu
U laboratorijima Vichy kofein su izolirali i oblikovali ga u 3 % čisti kofein za optimalno djelovanje na kožu vidno pogođenu celulitom. Izglađena koža  postiže se dodatkom salicilne kiseline, koja osim toga da izglađuje kožu daje joj i mekoću. Obje tvari djeluju u sinergiji, dok betahidroksilna kiselina potiče odstranjivanje mrtvih stanica epidermisa, što omogućava kofeinu, da prodre duboko u kožu.

Tekstura koja ugodno hladi

Formula Aquadestock u hladnoj strukturi udružuje osvježavajuće aktivne tvari. Već po prvom nanošenju opuštaju se bolne noge, a kontinuiranim korištenjem bol u nogama u potpunosti i nestaje. Tekstura se brzo upija i prodire duboko u kožu, na dodir je ugodna i daje osjećaj svježine pri primjeni.Za optimalnu učinkovitost za uklanjanje celulita preporučljivo je nanošenje, koje ujedno potiče limfnu drenažu. Stručnjaci Laboratorija Vichy za trajne rezultate preporučuju nekoliko korisnih savjeta, koji će pomoći da rezultati budu više nego zadovoljavajući.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

Nova anti-ageing noćna formula protiv bora koja nadoknađuje vidljive znakove gubitka kolagena, ujednačava ten i čini ga blistavijim.

Budi fit

Kada se govori o mršavljenju, mnogi nisu sigurni što je učinkovitije u gubljenju kilograma – vježbanje ili dijeta?

Budi fit

Društvenim mrežama kruže mnogi mitovi o mršavljenju, koji ponekad mogu biti i štetni za zdravlje te suprotni cilju da smršavite, pa ih vrijedi ‘protresti’,...

Gastronomija

Biblijska mahunarka vraća se na velika vrata.

Advertisement