Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Žene žele ženstvene muškarce

Privlačne su izražene jagodice, velike oči, pune usne i lijep nos.

Iako postoje predrasude o tome kako žene ne mogu odoljeti "zločestom" macho muškarcu, čini se kako ipak naginju "nježnijem" izgledu. Naime, ono što se vrednuje na ženskom licu, žene vole vidjeti i kod svog muškarca, tvrdi najnovije istraživanje.

Tako, ukoliko izgledate kao Zac Efron, David Beckham, Orlando Bloom, Jude Law ili Leonardo DiCaprio, imate sve predispozicije za uspjeh, tvrde znanstvenici.Oni su ženama pokazali fotografije više od 1.000 muškaraca kojima su prepravili oblik lica da budu muževniji ili ženstveniji.

"Pojam privlačnog je mnogo kompliciraniji nego što smo mislili", izjavili su autori istraživanja, psiholozi Christopher Said i Alexander Todorov za znanstveni časopis "Psychological Science".Zaključak je da dame daju prednost "ženskastoj" ljepoti jačeg spola: izražene jagodice, velike oči, pune usne i lijep nos. Iste karakteristike su i muškarci izdvojili kao najintrigantnije kod potencijalnih partnerica.

Javno.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Trendovi

Pakiranje kofera ponekad može biti prava muka. Pogotovo kada ne znate što biste ponijeli.

Zdravstveni karton

Istraživanja pokazuju da će tri od četiri žene imati gljivičnu infekciju u nekom periodu njihovog života, a pola njih dobit će je dva ili...

Beauty report

Odlična maskara je neizostavni dio svakog make-up looka, naročito tijekom ljeta kada nam je potrebno da bude otporna i moćna.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.