Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Video box 2

“Zig Kinetica” tenisica – jedinstven povrat energije tijekom kretanja

Globalni fitness i lifestyle brend Reebok predstavio je svoj inovativan i novi dizajn linijom “Zig Kinetica” tenisicom, čiji sustav korisniku omogućava jedinstven povrat energije tijekom kretanja.

Globalni fitness i lifestyle brend Reebok predstavio je svoj inovativan i novi dizajn linijom “Zig Kinetica” tenisicom, čiji sustav korisniku omogućava jedinstven povrat energije tijekom kretanja.

Od New Yorka do Pariza, Reebokov “energy return” potplat testirali su brojni dizajneri poput Cottweilera, Angus Chianga i Chromata. Ovaj uspješan Reebok potplat službeno je predstavljen kao “Zig Kinetica” linija tenisica, uz prvijenac naziva Concept Type 1.

Inovativan i prepoznatljiv Reebokov dizajn dotjeran je gornjim potplatom kojega je dizajnirao sami Garbstore’s Ian Paleya, ukrašen odvažnim zig zag motivom već ranije viđenim na modnim pistama. Visoki standardi performansa, uz modno osviještenu estetiku, inspirirat će svakog na odvažan pokret i jedinstven stil.

Ključne karakteristike modela ističu:

  • Floatride Fuel: tehnologija nastala po uzoru na nagrađivanu Floatride tehnologiju izrade, koje pruža energično iskustvo lakoće
  • ZIG Energy Shell: uz inkapsulirana udubljenja od pjene, Zig Energy Shell provodi i vraća kinetičku energiju vašeg koraka, istovremeno pružajući odvažnu estetiku
  • ZIG Energy Bands: Jedinstveni potplat koji se širi i skuplja poput gumene trake za trčanje, olakšavajući pokret i novi korak

“Povijest Reebok brenda iznimno je važna zbog dizajna i stilskih dodataka na obući. Oblici, linije te estetski govor dizajna mješavina su dijelova mnogih arhivskih modela, od kojih neki do sada nisu predstavljeni javnosti. Novosti u kolekciji su nov izbor boja i materijala. Ideja o tenisici koja pohranjuje energiju unutar potplata koji podupire pokret, poklapa se s idejom o toploj gradijent boji inspiriranoj kinetičkom energijom koja teče i oslobađa se”, izjavio je Paley na upit o inspiraciji koja stoji iza Zig Kinetica modela, ističući time arhiv i naslijeđe Reebok brenda.7

„DNK Reeboka uvijek je, i uvijek bi trebao biti polazište svakog kreativnog procesa. Reebok odiše inovacijama i uvijek je zadovoljstvo analizirati i istaknuti sve predanosti ovoga brenda”– istaknuo je Paley.

U susret novom spektru boja, otkrivamo vam razvojne procese dizajna, od skiciranja i prototipa te do konačne verzije najdinamičnije tenisice do sada, koja će zasigurno definirati novi smjer u svijet mode.


Kako bi se novi model što bolje približio publici, Reebok je predstavio “Energy Experiment”, kratak film o najnovijoj inovaciji brenda. Koncept filma baziran je o energiji koja ne može biti stvorena ni uništena, jedino prebačena, i koja ima moć rasta svakim novim korakom. “Energy Experience” gledatelje vodi na put redefiniranja ideje o energiji i rezultatu njezina pojačavanja.

Više

Trendovi

Predstavljamo vam nekoliko sjajnih modela legendarne siluete koje je Reebok pripremio za sezonu koja je pred nama.

S modne piste

Atraktivan dizajn Classic Leather modela rezultat je više desetljeća dugog kreativnog promišljanja i istraživanja dizajnera, a ovog proljeća, poznata kolekcija će se proširiti s...

Fashion report

Nano X1 ove sezone postaje NanoX1 Adventure, model dizajniran za ekstremnu izdržljivost i fleksibilnost, stvoren kako bi potaknuo potrošače na treninge na otvorenom.

Fashion report

Reebokov model Classic Leather Legacy inspiriran je legendarnim modelima Aztec i Classic Leather, ali prilagođen modernoj današnjici, a ove sezone je nadograđen recikliranim materijalima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.