Drama Queen: Nije mi dug, ali…

„Ali, maco. To nije nakit. To je potreba!“, uvjerava mene moj Ruski Princ mrtav ozbiljan pokazujući mi narukvicu koja izgleda baš poput pravog krojačkog metra. Nakit ne nosim. To me nekako sputava. Znam, čudna sam ja kobila.

Nekih zadnjih pet godina, od kada i pišem pod imenom Drama Queen, razmišljam i da konačno napišem knjigu koja bi nam svima malo pojasnila hrvatski ljubavni život. Nekako mi se čini da Hrvati još nisu spremni za nešto takvo. Za tu tužnu istinu. Ja možda i jesam. Da vam ne kažem da većina mojih prijateljica, pogotovo onih udanih, obožava moje pričice i vole kada ih još malo iskarikiram. Odmah shvate da ono što imaju doma i nije baš tako loše. (Šalim seeee!!! Ne dizati nos!)

Online čuda čini!

S obzirom na to da moja obitelj, neki prijatelji pa i je jedan od mojih sada već bivših, žive prilično daleko, meni je posve normalno komunicirati, voljeti, gledati kako mi nećaci rastu – na kameri, online. Tako mi je postalo normalno i upoznavati frajere i „frajere“ online. Nekako to smatram i modernijim i bržim budući da se stalno žalim kako nemam vremena. Isprobala sam sve moguće i nemoguće stranice te aplikacije. I sve vam je to isto. Iskreno, neću vam savjetovati da se pazite ili nešto slično. To je proces koji svatko od nas mora proći kako bi shvatio ljudski, ups muški, um. I, samo jedna stvar – budite otvoreni prema novim iskustvima! Osim ako niste među onima koji bi izbacili informatiku iz škole… Vi odite na neki tiskani “Vrtuljak ljubavi”!

U mojim istraživanjima i traženjima materijala, što za knjigu, kolumnu, što za nekakav, kako to online ljubavnici vole reći, RL (real life ili ti stvarni život) naletjela sam doista na svakakve tipove muškaraca. Bilo je divnih, stvarno divnih, manje divnih, obrazovanih, ludih, zgodnih, izgubljenih, sjebanih – ma svakakvih! Nemojte se iznenaditi (vjerujem da nećete uopće), ali većini njih je prva stvar pokazati „ponos“. Bome sam se nagledala slika i sličica. Zapravo – lažem. Većinom u prvim tipkanjima, osim što je, naravno, uspješan manager i što je zgodan i pametan, bude i ta priča kako je obdaren. E, pa meni vam, s vremenom, nikako nije postalo jasnije što znači to obdareno. To vam je kao sa ženama i parkiranjima. Doista su nas uvjerili da je svašta 20 centimetara. Pa onda ti u prvu, pa u rikverc, pa naravno – nikako! I još vrište da si loš vozač i auto ti je vječno izgreban!

Dejt u trećoj brzini

Više od ičega volim dobru zezanciju, pa sam na zadnja tri dejta stavila metar-narukvicu. Našminkala sam se. Popravila sam i frizuru. Relativno se i pristojno obukla, ono da se baš ne kuži koliko mi je to nevažno u životu. Osjećajući „teret“ narukvice, skoro sam se neprirodno ponašala u želji da dotični čim prije uoče nakit. I naravno, mic po mic, sva trojica su došla do narukvice. Nonšalantno bi uslijedio komentar kako nisu odavno vidjeli nešto tako originalno i simpa. Hi hi hi, ha ha ha…

Više pogledajte na: https://www.facebook.com/ChainReaction1000/ ili https://www.instagram.com/chain_reaction_1000/?hl=hr

Mrtva hladna rekla sam (sva 3 puta) kako je to za slučaj „onoga poslije“, odnosno da samo želim provjeriti, ništa drugo, nego ono što mi je rečeno. Volim znati što to „kupujem“, sva ohrabrena i važna rekoh to čak 3 puta!

Naravno, odmah da vam kažem da je ubrzo uslijedio monolog… Monolog koji sam odslušala, opet, 3 puta.

Ne osjeća kemiju, nije njemu to “to” nakon  jedva 10 suvislih rečenica, voli žene duže kose (kao da nisam bar 4 puta rekla da sam kratkokosa duge pameti), pa sam i debela i tako, da sad ne otkrivam sve detalje i sve razloge. Gotovo mi je neugodno dok pišem…

Pa sad vi meni recite da veličina nije važna i da je do majstora!

Današnje naravoučenije – nije mi dug, al’ mi je tanak!

Da ne bi bilo zabune 3 narukvice ChainReaction1000 čekaju vas tri! Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #metar
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 22.. lipanja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnice:

Suzana Debeljak
Valentina Višić
Tea Bandić