Hollywoodski make-up

Make up factory je brand osnovan 2005. godine kao sastavni dio Art Deco grupe. Iza ljudi koji su ga stvorili stoji više od 25 godina iskustva u branši.

Ovi proizvodi, koji su dostupni u preko trideset zemalja, konačno će omogućiti svim ženama hollywoodski make up. Proizvodi koji po kvaliteti stoje uz bok profesionalnom make up-u, dostupni su po pristupačnim cijenama u svim Martimex parfumerijama.

Paleta boja je primamljiva, sofisticirana, savršene teksture, a dominiraju siva i crna boja. Make up factory šminkanje započnite bazom za make up koju aplicirate ravnomjerno po licu. Nakon jedne do dvije minute nanesite puder. Zahvaljujući bazi, vaša koža je mekša i ljepša, izgleda mlađe, a što je najvažnije, pomaže da make up ostane dulje na koži.

Ukoliko imate problema s masnom kožom, baza vam može pomoći da prikrijete sjaj. U sebi nema dodatka parfema, može se koristiti i za dekolte, a dostupna je po cijeni od 174 kune.

Puder za svilenkasti ten

Nakon baze slijedi puder, a Art Deco Make up factory pruža razne varijante pudera – od onog u prahu pa do tekućeg. Puder nanesite pomoću kozmetičke spužve ili kista, a njegova sjajna tekstura daje tenu jednakomjeran svilenkasto gladak izgled.

Preporučamo vam kompaktni puder koji je pogodan za sve tipove kože i dostupan je u različitim nijansama, a cijena iznosi 139 kuna.

Svilenkasto meka tekstura rumenila dozvoljava preciznu aplikaciju i savršeno je za oblikovanje i ocrtavanje lica. Bez dodatnog parfema, dostupna je u širokoj paleti boja, u kojoj prevladavaju nijanse ružičaste, boje cigle i smeđe, dostupno je po cijeni od 109 kuna.

Sjenila dolaze u samostalnom pakiranju ili pak dijele kutijicu s još tri nijanse. Sjenilo Quattro s četiri različite boje u kutiji omogućava stvaranje individualnog make up-a s mnoštvo kombinacija. Nakon aplikacije ostavlja svilenkasto mekani trag. Cijena – 129 kuna.

Sjajilo s push- up efektom

Usne naglasite matiranim ili običnim ružem ili pak sjajilom. Sjajila su dostupna u tri varijante – High Gloss, Long Gloss i Push up–Lips. Potonja znatno povećavaju volumen usana, a visokokvalitetna ulja ih čini mekšim i glađima. I što je najvažnije, ne lijepi se, iako daje „wet look“. Sjajilo može biti samo vaše za 89 kuna.

Vodootporna "all in one" maskara sa specijalnom četkicom i biljnim voskom daje dodatni volumen. Vaše trepavice nakon nanošenja izgledaju produženo i razdvojeno.

Brzo se suši, prikladna je i za osobe s osjetljivim očima i za one koje nose kontaktne leće. Vaše trepavice ostaju fleksibilne i svilenkaste, a cijena maskare iznosi 109 kuna.