“J..e li vas ego?”

“J..e li vas ego?” autorice, mlade Riječanke, magistrice kroatistike i filozofije,  Ingrid Divković, žene koja je otključala Pandorinu kutiju onoga o čemu se ne govori i suočila se s, kako kaže, gospodinom Egom, razlogom mržnje, ratova, diskriminacije, društvene netrpeljivosti i općenito kolektivne inferiornosti, drugog lica suvremenog svijeta.

“Vrijedi li ego toliko da smo spremni uništiti svoju obitelj, svoje tijelo, svoju ljubav i svoj život za nešto što nije stvarno? Vrijedi li riskirati sve za nekoliko trenutaka moći?” Pitanja su na koja Ingrid vješto daje odgovor, a čitateljska publika ih lako prima. Ingrid o egu u svojoj knjizi ne progovara na psihološki već na jedan obični, životni način. Osim toga njeni se majstorski pisani citati iz knjige i šire, nemilice kopiraju i dijele putem društvenih mreža.

INGRIDDIVKOVIĆj..elivasego  

Nakon promocije na Interliberu, krenula je turneja po regiji; Zagreb, Sarajevo, Beograd.

“U svakom gradu nas je dočekalo mnogo ljudi, a odaziv u Sarajevu bio je zaista izniman. Blog i Book Club ‘Čitaj knjigu’ prepoznao je Ingrid Divković  i naša je suradnja krenula tri dana prije nego je Ingrid odselila na Tenerife. Ljubav prema knjizi i Svemir koji nas je spojio započeo je ovu krasnu avanturu koja završava rasprodanim primjercima ove odlične knjige “, kazala je Alis Marić, vlasnica portala i bloga za knjigoljupce “Čitaj knjigu”.

Na web shopu knjižare Naklada Ljevak, pod publicistikom na drugom mjestu po prodaji ćete naći i ovo izdanje, iako trenutno ne možete obaviti kupnju jer je knjiga u samo 2 mjeseca potpuno rasprodana. U pripremi je peto izdanje  “J..e li vas ego?”, Ingrid Divković, izdavača Buybook iz Sarajeva.