Jake, neovisne i prije svega nepokolebljive

Jake, neovisne i prije svega nepokolebljive, Anita Dujić i Nataša Janjić ispred fotoobjektiva poznate fotografkinje Karmen Poznić vjerno prenose atmosferu i stilske odrednice nove Guliver kolekcije.

U doba sve jačeg naglašavanja važnosti feminizma kroz često trivijalne kanale modne industrije, hrvatski brand Guliver isporučuje fenomenalnu jesensku kampanju čiju su fabulu producirale ove divne žene fokusirajući se upravo na žene.

CSB_4924_GULIVER_JESEN_ZIMA_CIPELE_x-555x710 GULIVER FW 2017_Anita Dujic, Natasa Janjic_KAMPANJA (14)

U seriji vizuala uz scenografiju ulice, Nataša i Anita prikazuju suvremenu ženu čiji je stil jasno prepoznatljiv. Guliver kolekcija ne podliježe modnim diktatima. Guliver žena, jednako kao i ambasadorice Nataša Janjić i Anita Dujić, stavlja naglasak na individualnost i stil. Upravo zato, u bogatoj kolekciji izuzetno nosivih, kvalitetnih modela svaka žena može pronaći idealan jesenski modni dodatak koji će svojim pomaknutim dizajnom akcentirati stilski različite outfite.

GULIVER FW 2017_Anita Dujic, Natasa Janjic_KAMPANJA (5) GULIVER FW 2017_Anita Dujic, Natasa Janjic_KAMPANJA (6)

Neopterećena od autoriteta i konzumerizma kojeg donosi brza moda i kratkoročni trendovi, Guliver kolekcija oslanja se na dizajnerske smjernice po kojima je brend i poznat. Visoko sjajne i polirane kožne plohe naglašene su upotrebom metalik kože čiji tonovi sukladno godišnjem dobu prelaze u tamnije i zrelije nijanse.

GULIVER FW 2017_Anita Dujic, Natasa Janjic_KAMPANJA (8) GULIVER FW 2017_Anita Dujic, Natasa Janjic_KAMPANJA (12)

Robusne i pomalo maskuline linije cipela snažno se oslanjaju na tradicionalne krojeve muških klasika, dok gležnjače uspješno kombiniraju viktorijanske utjecaje s naglašenim dekorativnim detaljima na block potpeticama ili ženstvenim vezicama.

940 kn

940 kn

870 kn

870 kn