Jeste li spremni?

Želei za tuširanje fantastična su, svestrana alternativa sapunima i gelovima za tuširanje. Možete ih stisnuti cijele uz mokru kožu pod tušem za kremastu pjenicu ili nasjeckati na kockice koje će vam biti dovoljne za jedno tuširanje. Ekstrakt karagenana, koji se dobiva iz morskih algi, čini bazu želea, te će omekšati vašu kožu i nahraniti mineralima.

Prema suosnivaču Lush-a, Marku Constantineu, želei za tuširanje mogu „stvoriti instant saunu i valjanje u snijegu istovremeno, ali pod tušem!“

Kako biste to isprobali, stavite žele u škrinju prije korištenja. To je iznenađujuće osvježavajući način buđenja koji možete ubaciti u svoju jutarnju rutinu!

TWILIGHT
Žele za tuširanje
66,00 kn / 100g
132,00 kn / 240g

Stišajte sve oko sebe i dopusti osjetilima da odlutaju i istraže zonu sumraka umotanu u ulja lavande i zagrijavajući apsolut tonke. Nasapunajte se ovim vanzemaljskim želeom koji ostavlja mosušno slatkasti miris na koži. Benzojeva smola opustiti će i umiriti misli dok koža uživa njena zaštitnička svojstva.

CONGA
Žele za tuširanje
66,00 kn / 100g
132,00 kn / 240g

Hajde dušo protresi tijelom, žudi za Conga želeom! Pjeni slatkog mirisa nećete moći odoljeti… Osjetite kako bademovo ulje omekšava vašu kožu, nećete znati dok ne probate! Zapjenite se ovom slatkom poslasticom. Razvedravajući sok maline i apsolut vanilije daju ovom želeu slatku mirisnu notu, dok se bademovo mlijeko brine da se koža osjeća hidratizirano.