Kaleidoskopski House of Holland

Osim što House of Holland predkolekcija za proljeće 2012. obiluje cijelim spektrom boja i već samo ju time čini iznimno posebnom i apsolutno zamjetnom, krojevi novih odjevnih komada koje nam nudi modna kuća Henry Hollanda odlično naglašavaju obline i formu ženskoga tijela. Ova fantastična kaleidoskopska kolekcija neodoljivo podsjeća na funky stil 70-ih ali istovremeno posjeduje i odvažan duh 90-ih.

Komadi koje nam predlaže za slijedeću godinu jesu nosivi, ali ujedno i odvažni s obzirom na količinu pogleda koje bi mogli bez imalo problema na sebe privući. Isto tako nije teško zamisliti kako bi se bar jedan od ponuđenih komada mogao bez problema naći u svačijem ormaru i ubaciti dašak svježine na druge odjevne kombinacije koje već posjedujete.

Prisjetimo se samo kako su Henryjeve najlonke s printom haltera postale apsolutni hit. Tako je ovaj zaigrani dizajner i u ovoj kolekciji ubacio zanimljive detalje kostiju, kako na jakne, haljine i torbe, tako i na najlonke.

Osvježenje u kolekciji su svakako i duge nabrane suknje koje jednako dobro izgledaju u kombinaciji sa sakoom, ali i majicom kratkih rukava jednostavnog kroja.

Odjevne kombinacije koje na sebi imaju stilizirane i šarene kosturske glave u kombinaciji sa cvijećem i prugicama na lepršavim materijalima i ženstvenim krojevima, izvrsno su međusobno isprepleteni i uistinu jesu oku privlačne.

Jednostavan kroj haljine koja uzorkom na sebi stvara neodoljivu kombinaciju, nosiva je u dnevnim , ali i svečanijim prilikama.

Naizgled jednostavan kroj u obliku presavijene plahte, iskombiniran je u efektan komad koji bojom i lepršavim materijalom stvara razigranu haljinu u kraćoj i duljoj varijanti.

Print kostiju na haljini je predstavljen kao idealno rješenje za pomalo ozbiljniju kombinaciju sa razigranim printom na odgovarajućem sakou.