Maska od bioceluloze za zaglađivanje područja oko očiju i protiv podbuhlosti

Naše oči govore mnogo o našoj dobi i načinu života. Područje oko očiju je vrlo atipičan dio lica. Koža područja oko oka je najtanji, najkrhkiji i najaktivniji dio tijela. 3 do 5 puta je tanja od kože ostatka lica. Zato zahtijeva posebnu pozornost.Njezina osjetljivost i neprekidno pomicanje čine područje oko očiju posebno sklonim stva-ranju znakova umora (vrećice, podočnjaci, nedostatak sjaja) i starenja (bore, dehidracijske borice, gubitak čvrstoće).

Kao odgovor na problematiku znakova umora i starenja područja oko očiju, Biologique Rec-herche je razvio svoj inovativni proizvod: Patches Défatigants. On kombinira inovativnu podlogu od bioceluloze, oblik »pincete«, i aktivne sastojke prilagođene tankom i krhkom području oko očiju.

Patches Défatigants izrađeni su od prirodnih bioceluloznih vlakana, prethodno su natopljeni formulom obogaćenom aktivnim sastojcima protiv podbuhlosti, podočnjaka i bora. Njihov oblik sličan pinceti omogućuje optimalnu primjenu najbliže području oko očiju kako bi se postigao učinkovit i sveobuhvatan tretman. Odmah se smanjuje podbuhlost, koža je zaglađena i podignuta, a bore i borice su manje vidljive te oči izgledaju odmorne.

Patchs_Defatigants_1 [RGB]_preview

Bioceluloza, biomedicinski materijal

Tanak poput membrane, ovaj materijal čija su vlakna 1000 puta tanja od promjera vlasi kose, pruža izuzetnu moć upijanja i bioraspoloživosti. Može zadržati do 100 puta više od svoje suhe težine.

Bioceluloza djeluje kao drugi sloj kože: 10 puta je učinkovitija od konvencionalnih maski! Biologique Recherche na taj način pruža novi doživljaj njege koji kombinira inovativnost, udobnost i učinak u unaprijed doziranom obliku.

Djelovanje je ispitano na 22 volontera s umornim očima:

  • Odmah smanjuje znakove umora na području oko očiju
  • Smanjuje podbuhlost iznad i ispod očiju
  • Zaglađuje i podiže bore i dehidracijske borice
  • Poboljšava čvrstoću i tonus područja oko očiju
  • Posvjetljava podočnjake za blistave oči
  • Pruža osjećaj svježine i lakoće
  • Učinak protiv umora smanjen je kod 100% volontera nakon prve primjene: Podbuhlost je smanjena za 19%, podočnjaci za 19%, a dehidracijske borice za 13%.
  • Neposredni rezultati zatezanje, zaglađivanja i protiv bora.(Ispitivanje anti-age djelotvornosti 3-D projekcijom na 22 volontera)
  • Oči su svjetlije i manje umorne nakon 3 primjene (1/tjedno).* Ispitivanje korištenja na 22 volontera s umornim očima

Kako ga koristiti

#Korak 1

Očistite i osušite kožu. Rastvorite aluminijsku vrećicu na dvoje. Oba obloga nalaze se između plavičastog netkanog tekstila i bijelog najlona. Uklonite plavičasti netka-ni materijal i odvojite oblog od najlona.

#Korak 2

Postavite prethodno namočen biocelulozni oblog na područje oko oka tako da je širi dio ispod a uži dio iznad oka. Ponovite isto za drugo oko.

#Korak 3

Ostavite da djeluje 15 minuta, uklonite obloge i laganim kružnim pokretima masi-rajte dok se ne upije višak seruma.MJERE OPREZAZa područje oko očiju, na čistu i suhu kožu. Jednokratni proizvod. Samo za vanjsku upotrebu.

Pakiranje od 3 vrećice x 2 obloga, preporučena cijena 480 kuna!