Na red dolazi opuštanje!

Opuštanje nam je palo toliko nisko na ljestvici prioriteta da se zaista rijetko upuštamo u opuštanje. Naravno, kada govorimo o opuštanju, ne mislimo na planinarenje po kauču ispred televizora, nego mislimo na opuštanje.

Povratak na posao nakon savršenog vikenda je težak. Razumijemo to i većina nas nalazi se u istom košu. No, teško da će se ikakva promjena dogoditi sama od sebe. Ovdje na red dolazi opuštanje. Ako razumijete ono na što pokušavamo ovako (ne)spretno aludirati, i vi ćete se doista opustiti.

LELO, vodeći svjetski brend u proizvodnji luksuznih intimnih dodataka i vrhunski poznavatelj ponajboljih metoda za opuštanje, ima nekoliko vrhunski dizajniranih rješenja za vaše probleme.

Sonični valovi užitka

Ako jednostavno nemate prostora gdje biste imali malo vremena za sebe, a imate kadu koju niste napunili zadnjih 10 godina, ova ružičasta spravica natjerat će vas da odmah ispravite tu grešku. Štoviše, LELO SONA je vodootporna i najtoplije vam preporučujemo da provjerite kako sonični valovi funkcioniraju pod vodom. 

Prava točka pod pravim kutem

Umjesto da se uzrujavate oko toga hoćete li dosegnuti mjesečne ciljeve, posegnite za LELO Gigi 2 i dosegnite nekoliko dobrih orgazama. Osim egzotičnog imena i savršenih oblina koje su stvorene za stimulaciju eluzivne G-točke, Gigi je i nevjerojatno tiha partnerica u zločinu što ju čini idealnom za svaku životnu situaciju.

Bulleti nisu samo za Powerpoint prezentacije

S obzirom na to da danas žene otvoreno razgovaraju o vlastitom užitku (konačno), boli nas briga za diskreciju, ali ima nešto uzbudljivo u skrivanju. Ako se ikada nađete u nekom avanturističkom raspoloženju, poslužite se preslatkim bullet vibratorom, LELO Lyla 2, uz koju će svaki sastanak biti manje bolan.

Šalu na stranu (ili nastranu?), nalet uzbuđenja i sreće koji osjetite nakon orgazma najbolji je način da se malo rasteretite kada svakodnevica jednostavno postane previše.

Ne shvaćajte se toliko ozbiljno, prepustite se i, vjerujte nam, nećete požaliti.