Njega lica prije ljeta

Nakon dugog zimskog i prohladnog proljetnog razdoblja i izlaganja kože lica hladnim temperaturama, vjetru i suhom zraku u zatvorenim prostorijama, stigle su ljetne vrućine. Prije ljeta koži je potrebna pravilna njega kako biste je pripremili za visoke temperature i izlaganje suncu. Tretman čišćenja i njege lica u kozmetičkom salonu obnovit će vašu kožu, pripremiti je za vruće i sunčane ljetne dane te joj pružiti opuštajući užitak.

U zagrebačkom kozmetičkom salonu Mysterion klijentima se nude samo najbolje i najkvalitetnije usluge i proizvodi, stoga za svoje tretmane oni koriste kozmetičke preparate renomiranog kozmetičkog branda Decleor. Decleorov jedinstveni pristup tretmanima sastoji se od oslobađanja stresa, obnavljanja tijela i uma, osjećaja cjelovitosti i usredotočenosti na sebe, svoje želje i potrebe.

Upravo stoga u svojoj ponudi imaju bogatu verziju njege lica izuzetno kvalitetnim Decleorovim preparatima, koji se sastoji od aromatičnih rituala bazirani su na detaljnim i učinkovitim tehnikama i metodama koje osiguravaju užitak i opuštanje te su zbog toga predstavlja istinski tretman ljepote.


Kozmetički salon Mysterion

Koži svojeg lica, prije izlaganja visokim temperaturama i sunčevoj svjetlosti, priuštite više no što pruža klasičan tretman njege lica. Decleor j francuska kozmetička kuća koja zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu u aromaterapiji najbolje zna što je dobro za naše tijelo i duh. Ovaj tretman žene česte uzimaju u paru s čišćenjem lica koje na taj način postaje prava senzacija, mini wellness, jer počinje s masažom leđa (tzv. masaža dobrodošlice), nastavlja se mehaničkim čišćenjem lica i s tri različite vrste masaža lica. No, ukoliko nemate potrebu za čiščenjem lica, svakako se preporuča odraditi posebnu njegu lica uz Decleor, nakon čega će koža lica biti revitalizirana i spremna za ljetne vremenske uvjete.

Riječ je o vrlo jednostavnim i blagim tehnikama koje obnavljaju protok energije stimulacijom refleksnih zona lica i poboljšavaju djelovanje esencijalnih ulja. Tretman završava masažom ruku, tehnikom oshibori uz pomoć toplih ručnika.

5 koraka Decleorovog tretmana njege lica

1. Masaža leđa

Tretman započinje masažom leđa koja omogućuje točnu analizu kvalitete kože, dijagnozu kože i izradu personaliziranog programa ljepote.

2. Ritual skidanja šminke

Odstranjivanje šminke slijedi nakon masaže leđa, nastavljajući proces opuštanja.

3. Tri vrste masaže lica

Masaža lica uključuje tri vrste: aromapresura – svi su pokreti spori, duboki i specifični za duboku relaksaciju i eliminaciju toksina, a ovaj korak pruža prekrasan osjećaj užitka i opuštanja, aromadrenaža – energetske točke u odnosu na meridijane te aromamasaža – služi kako bi se produžilo stanje duboke relaksacije i zadržali povoljni učinci aromapresure.

4. Masaža ruku

Masaža ruku primjenjuje se za vrijeme čekanja kada maska stoji na licu.

5. Oshibori

Oshibori je mali topao i vlažan ručnik koji se koristi u Japanu za osvježenje lica ili tijela. Znak je dobrodošlice kao i poziv za uživanje u posebnom trenutku opuštanja. Ova posebna azijska tradicija savršeno se uklapa u Decleorove tretmane i neizostavan je korak u njegovim ritualima. Pruža osjećaj sigurnosti i još veće opuštenosti.

AKCIJA – snižena Decleor njega lica

Cijena tretmana čišćenja i njege lica Decleor kozmetikom u salonu Mysterion je 385 kn, a do 25. srpnja traje akcija za vrijeme koje je cijena snižena na 269,50 kn.

Više informacija o ovom i svim drugim tretmanima potražite na službenoj stranici salona, ili na Facebook stranici.