Nova kolekcija Juno nakita

Decentni, elegantni, sitni i nježni komadi Juno nakita, s potpisom poznatog modela i dizajnerice Anite Dujić, već drugu godinu zaredom osvajaju sve ‘manje je više’ credo pobornice i zaljubljenice u jednostavnost i minimalizam. Igra na granici suptilnosti i efektnosti postala je prepoznatljiv rukopis ove mlade i uspješne dizajnerice nakita, koja je inspiraciju za novu kolekciju proljeće/ljeto 2017 pronašla u svemu onome što čini čar nadolazećih vrućih dana i romantičnih noći; od svitanja zore do zalaska sunca.

Anita Dujic 4

Nit vodilja za ovu kolekciju su bile opuštene ljetne večeri; sol u kosi, preplanuli ten, miris mora, druženja uz čašu vina i puno smijeha. Ove sezone Juno žena je slobodna, svoja, bezbrižna te spremna za nove životne avanture.”, ističe Anita.

Juno 1 Juno 2 Juno 3 Juno 4 Juno 6

Fotografije kampanje koja savršeno dočarava cijelu priču, s Anitom Dujić u glavnoj ulozi, potpisuje Marko Grubišić, dok je za make up i kosu zaslužan Ivica Palinić.

Nakit Juno može se pronaći u Projekt Koncept dućanu u Kaptol centru (Zagreb), suvenirnici Kola Fjaka u Šibeniku te u Bellevue Boutique na Malom Lošinju, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Dar za čitateljice She.hr

Dar za čitateljice She.hr

Anita i She.hr za vas su pripremili divoticu sa slike. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #juno

Prijave primamo do 25. travnja, točno u podne. Nagrade će biti poslane samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica: Helena Selić