Novi Ženski rokovnik 2011.

Naši životi se sve više ubrzavaju, obaveza je sve više, rastrgrani smo na sto strana, a vremena – niotkuda. Da bismo savršeno balansirali između posla i privatnog života te u tom komešanju raznih "inputa" uspjeli izbjeći zanemarivanje jednog od "svijetova" (a to najčešće bude onaj – privatni), bitno je dobro organizirati se.

Tvrtka Ad Vitam i ove je godine na tržištu ponudila Ženski rokovnik za 2011. godinu, koji je u novom izdanju prošao lagane "kozmetičke" zahvate, a sve kako bi bio još bolji alat u rukama uspješne žene!

Ženski rokovnik, kao što mu i samo ime govori, je tjedni planer prilagođen potrebama moderne žene, a nastao je iz želje da se klasični, bezlični rokovnik koncipira i redizajnira svojim sadržajima, veličinom i izgledom. Novo izdanje popularnog rokovnika prezentirano je na Interliberu, a nakon sajma našao se u prodaji u svim boljim knjižarama kao i online, putem webshopa www.zenskirokovnik.com. Redizajniran je, u pop art stilu, veselih boja, i s ogledalcem koje je umetnuto u korice – totalno ženski i pravi boom!

Sredinom godine proizvođač je proveo online anketu među ženama koje su kupile rokovnik u 2010. godini. Komentari i kritike bile su pozitivne, i uvažili su  većinu sugestija koje su dobili, pa tako između ostalih i maknuli ime Ženski rokovnik sa naslovnice, neke rubrike ukinuli, a neke nove uveli. Vratili su "Kućni budžet" koji je bio dio rokovnika u prvom izdanju, i povećali su broj bilješki.

Kako bi dali svoj mali doprinos prevenciji raka dojke, u cilju poticanja na redovite samopreglede proizvođač je u novom rokovniku napravio podsjetnik kako napraviti samopregled dojki, a u planer ubacili zabilješku o pregledu. Cijena rokovnika je 70 kn.

Kao i do sada, svaki novi tjedan obilježava po jedna poticajna misao koju je izgovorila žena.

"Što drugo možeš biti u zlom vremenu, nego dobra misao."

Vesna Parun

OSVOJI ROKOVNIK

Ad Vitam i She.hr poklanjaju vam pet primjeraka tjednog planera za kojima su sve žene poludile. Igrajte se s nama i možda Ženski rokovnik bude vaš!

Kako biste sudjelovali, pošaljite nam mail s naslovom ROKOVNIK, na adresu [email protected], te navedite točan odgovor na nagradno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime na She-.hr-u, te broj mobitela, i rokovnik možda postane vaš.

U kojem stilu je ovogodišnji rokovnik?

Vaše prijave primamo do 25. studenog 2010. u 16 sati, nakon čega ćemo objaviti dobitnike.

Sretno!
Vaš She.hr


Drage naše,
dobitnice Ženskog rokovnika za 2011. godinu su: Nataša Đuranić, Ivana Čupec, Maja Avdić, Estera Simeon Goga i Marina Pavlović.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju primiti će na mail.
Vaš She.hr