Osjetite boju i jednostavno osjetite L.O.V!

Tri slova…#LOVyourself L.O.V vas voli, brine za vas, osnažuje vas – vašu ženstvenost, vašu ljepotu – s bojama stvorenim samo za vas. L.O.V je kratica koja se poigrava riječju LJUBAV, naravno…

I doista, ovu je kozmetiku tako lako voljeti. Ima široki spektar proizvoda i za žene koje se manje šminkaju, ali bome i za one koje se obožavaju šminkati. Za žene koje točno znaju što žele i zbog toga imaju određena očekivanja od svojih kozmetičkih proizvoda.

Ime poput predanosti – osjećaj: L.O.V Emocija, užitak, pažnja i ljubav koju očekujete od kozmetičkog branda.
To smo mi!

L.O.V boje nadahnjuju žene…One su nadahnute ženama…želimo dijeliti sve što je u skladu s individualnim željama i potrebama, a samo s jednim idealom – neodoljiva ljepota L.O.V žene!
L.O.V je senzacionalan.
L.O.V je voluptivan, uzbudljiv, strastven…Budi i dodiruje osjetila!

Ona najljepša iskra u vašim očima, onaj poseban sjaj na usnama koji čini ženu jednostavno neodoljivom…To je L.O.V! Uvijek ide sve dalje i više. Čak i prije nego što u ogledalu vidite baršunasti L.O.V dojam, osjećate bogati užitak i teksture koje oslobađaju vašu senzualnu snagu! Zatvorite oči…Oosjetite boju i jednostavno osjetite L.O.V!

Isprobat ćemo L.O.V. kozmetiku. Paket sadrži 7 neodoljivih HOLO proizvoda u predivnoj kutiji.Što trebate?
  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #sedam
  • Lajkate našu Facebook stranicu i Instagram profil – ako želite ili ako kojim slučajem to već niste napravile
  • Sharing is Caring – ne zaboravite podijeliti objavu (postavke na javno), tagirati frendice, podijeliti iskustva, komentirati, preporučiti… Jer vaše nam je mišljenje važno!
  • Prijave primamo do 17. kolovoza, točno u podne.Možete se prijaviti samo jednom. Random.org bira, a dobitnice se trebaju javiti u naš inbox s adresom i brojem telefona. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

    Dobitnica Gordana Tkalčević Jurkin