Predstavljamo: Avon True brend i Supreme Nourishing ruž za usne i maskaru

PCCGD_027_GS_1192761JUL0816

Ulaskom u novu godinu ušli smo i u novu eru Avonove šminke: svoj makeup portfolio Avon će od sada razvijati u dva glavna smjera, a sve prateći želje i potrebe svojih potrošača. Slušajući svoje vjerne korisnice, upoznavajući i njih i ono što vole, naučili smo da postoje dvije glavne vrste makeup zaljubljenica – te prema njima i stvaramo dva nova makeup brenda.

Avon makeup četke

Upoznajte Avon True žene: žene koje su lojalne proizvodima koje vole i umjerenije su u biranju makeup stilova. Preferiraju umjerenije nijanse i decentan makeup, osobito za dnevni izgled. Svjesne su da uz večernji look ide i malo dramatičnija šminka, ali još uvijek to su proizvodi kojima vjeruje, klasične boje s kojima zna da neće pogriješiti, uživanje u pripremi za izlazak uz izgled baš onakav kakav je i ona sama: klasika koja privlači.

Buntovnica koja makeup koristi kao način izražavanja i mogućnost igre naša je MARK. žena. Avonov makeup brend Mark. otkrit ćete vrlo skoro (stay tuned… jer u Avonu vas ovu jubilarnu 20. godinu postojanja Avona u Hrvatskoj čeka mnoštvo iznenađenja i noviteta!).

page

Avon True je makeup brend koji ispunjava svoja obećanja

Jeste li znali da je Avon broj 1 makeup brend u Centralnoj i Istočnoj Europi*? U Avonovim katalozima upoznat ćete Avon True proizvode s kojima ćete lako postići željeni efekt šminke, vjerovati vrhunskoj kvaliteti koja omogućava dugotrajne i pouzdane rezultate, a sve po povoljnim ponudama. Vjerujemo da će ljubiteljice makeupa zavoljeti Avon True šminku upravo zato što će im pomoći u potpunosti pokazati svoju najbolju stranu.

Hit predstavnici nove Avon True makeup linije upravo su ova dva nova proizvoda za koje znamo da će vas oduševiti, jer Supreme Nourishing linija je makeup koji i pruža bogatu boju, ali i hidratizira i njeguje. Inovativna formula novog Avon True Supreme Nourishing ruža za usne sadrži ulje jojobe, med i pčelinji vosak te omogućava bogatu ujednačenu boju, dubinsku hidrataciju i ravnomjerno pokrivanje. Nova Avon True Nourishing Supreme Length maskara donosi dugotrajan učinak bez grudica i razmazivanja, a trepavice istovremeno njeguje arganovim i kokosovim uljem i vitaminom E.

  • Avon True Supreme Nourishing ruž za usne, 15 nijansi
    Regularna cijena 55 kn; Kampanja 02 promo cijena: 35 kn
  • Avon True Nourishing Length Supreme maskara, Black ili Black/Brown
    Regularna cijena 75 kn; Kampanja 02 promo cijena: 49 kn

U suradnji s nama dragim Avonom, darujemo 3 seta od kojih svaki sadrži Avon True Supreme Nourishing ruž za usne i Avon True Supreme Length Nourishing maskaru. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #AvonTrue

Prijave primamo do 4. veljače, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnice:

  1. Ivana Baranj
  2. Paula Vuksan
  3. Ljubica Kemenović