Preuzmi svoju Knjigu vjenčanja

Spremate se reći DA? Onda ste na pravom mjestu! Ovdje možete besplatno downloadirati KNJIGU VJENČANJA No2 jesen-zima 2015-2016. Ovo je zapravo mali priručnik za vjenčanje i brak namijenjen svima vama koje očekuje veliki dan vašeg života.

U knjizi su skupljena razna znanja, iskustva, informacije, ideje, intervjui svih onih koji o ovoj temi znaju puno. Njihove priče će vam pomoći da vaš dan vjenčanja zaista bude bajka o kakvoj ste sanjali.
Vjenčanje treba biti slavlje ljubavi s puno osmijeha, zabave i dobrih vibracija. Događaj koji ćete pamtiti i koji će uvijek titrati ljepotom u vašim srcima. Zato, ostvarite svoje snove, bez obzira na to što drugi pričali. To je vaš dan i ne dajte da vam ga itko ukrade.

U Knjizi vjenčanja otkrite koji su trendovi, pregledajte najljepše vjenčanice, otkrite što nositi ako ne volite veo, inspirirajte se kolekcijom slavnog dvojca Dolce&Gabbana, naučite kako koristiti cvijeće, bundeve, srebro, jesenske boje ili kako napraviti girlande i ukrasiti stolice.

Naš slavi kuhar Mate Janković ispričao je priču o hrani, Petra Friganović o svoja dva vjenčanja, a astrologinja  savjetuje kako da iskoristite astrologiju i odaberete datum vjenčanja. Tu vas čeka i čarobni Tajland, uređenje spavaće sobe kao i savjeti stručnjaka o braku i odnosima.

Na svim ovim stranicama dobit ćete mnogo ideja koje će vas potaknuti da otvorite um novim mogućnostima, da prihvatite nove izazove, da ponekad i riskirate ako treba kako bi živjeli sebe i ostvarili svoje vjenčanje iz snova!