Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Video box 2

5 minuta vježbanja, svaki dan

5 minuta za sebe ćete uspjeti pronaći.

Prošli nas je petak Vichy je na regionalnom predstavljanju nove Slow Âge formule, u ugodnoj atmosferi zagrebačkog HUB385 počastio i zanimljivim gostovanjem.

Carl Honoré, kanadski pisac i novinar i svjetski predvodnik SLOW pokreta ovom  je prilikom posjetio Zagreb kako bi gostima dermokozmetičkog brenda Vichy približio ključne poruke trenda koji prkosi nametnutom kultu brzine. Carl Honoré tom je prilikom izjavio: “Živjeti sporo znači živjeti zdravo i sretno. A zdravlje i sreća ključni su ‘sastojci’ za kvalitetno starenje. To znači usredotočiti se na ono što je zaista važno, a to nipošto  nije izgledati jednako s 25 ili 45 godina. Važno je sve te godine ispuniti iskustvima koja nas obogaćuju i omogućuju nam da se osjećamo lijepima – izvana i iznutra. Tajna dobrog starenja je voditi život u vlastitom ritmu. Sretan sam jer se i Vichy priključio ovom trendu te redefinirao proces starenja i ljepote za 21. stoljeće.”

Potaknute “njegovom pričom” pronašli smo savršen video za koji ćete svaki dan uspjeti pronaći vremena i vježbati u toplini doma. Doista, tih 5 minuta vježbanja, 5 minuta za sebe ćete uspjeti pronaći. Ovaj put – nema isprika.

Više

Moj dom

IKEA predstavlja DAJLIEN, limitiranu kolekciju za vježbanje kod kuće s 19 svestranih proizvoda koji omogućuju ljudima da se više kreću u svakodnevnom životu te...

Budi fit

Na tu temu smo razgovarali i s našim fitness trenerom i promotorom zdravog života, Marijem Valentićem...

Duh i tijelo

Pripremili smo za vas 10 jednostavnih savjeta kojima i sami možete znatno popraviti vaše stanje

Duh i tijelo

Dobra je vijest da jogu možete vježbati i u udobnosti vlastitog doma.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.