Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Video box 2

5 minuta vježbanja, svaki dan

5 minuta za sebe ćete uspjeti pronaći.

Prošli nas je petak Vichy je na regionalnom predstavljanju nove Slow Âge formule, u ugodnoj atmosferi zagrebačkog HUB385 počastio i zanimljivim gostovanjem.

Carl Honoré, kanadski pisac i novinar i svjetski predvodnik SLOW pokreta ovom  je prilikom posjetio Zagreb kako bi gostima dermokozmetičkog brenda Vichy približio ključne poruke trenda koji prkosi nametnutom kultu brzine. Carl Honoré tom je prilikom izjavio: “Živjeti sporo znači živjeti zdravo i sretno. A zdravlje i sreća ključni su ‘sastojci’ za kvalitetno starenje. To znači usredotočiti se na ono što je zaista važno, a to nipošto  nije izgledati jednako s 25 ili 45 godina. Važno je sve te godine ispuniti iskustvima koja nas obogaćuju i omogućuju nam da se osjećamo lijepima – izvana i iznutra. Tajna dobrog starenja je voditi život u vlastitom ritmu. Sretan sam jer se i Vichy priključio ovom trendu te redefinirao proces starenja i ljepote za 21. stoljeće.”

Potaknute “njegovom pričom” pronašli smo savršen video za koji ćete svaki dan uspjeti pronaći vremena i vježbati u toplini doma. Doista, tih 5 minuta vježbanja, 5 minuta za sebe ćete uspjeti pronaći. Ovaj put – nema isprika.

Više

Savjeti stručnjaka

Kad ste pod stresom, mozak šalje tijelu signale pripreme za borbu pa se napinje svaki mišić u tijelu, a puls se ubrzava.

Duh i tijelo

Kod vježbanja je važno pronaći aktivnosti u kojima ćete uživati, a ne da vam one budu teret.

Duh i tijelo

Svi znamo što trebamo raditi da bi smršavili, ali kako – to raditi (redovno i dovoljno dugo) nas muči.

Budi fit

Motivacija je ključna, a mi donosimo savjete kako se motivirati na vježbanje kod kuće.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.