Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

7 važnih pravila koja će vam promijeniti život

Upravo ovih sedam životnih pravila može vas podsjetiti na što se trebate usredotočiti i gdje uložiti energiju kako biste mogli više uživati u životu.

Upravo ovih sedam životnih pravila može vas podsjetiti na što se trebate usredotočiti i gdje uložiti energiju kako biste mogli više uživati u životu. Ponekad ih može biti izazov slijediti, ali uvijek je korisno.

Otpustite

Otpustite svoju pasivnost, sklonost da gledate život kao nešto što vam se događa, umjesto da sami uzmete stvari u svoje ruke. Nemojte pokvariti dobar dan razmišljajući o jučerašnjem.

Ignorirajte

Odnosi s drugim ljudima donose nam sreću i zadovoljstvo, ali su također često izvor tuge i razočaranja. Postoje slučajevi kad je ignoriranje stvari stvar mentalnog zdravlja, jer naš odnos prema onome što se događa sprječava nas da krenemo naprijed i ostvarimo svoj puni potencijal.

Ne slušajte druge ljude. Ne uspoređujte se. Živite život koji vas ispunjava.

Dajte vremena

Doista, vrijeme liječi sve, ali, nasreću, otvara i oči.

Ne uspoređujte se

Kao ljudska bića skloni smo uspoređivati svoj život sa životima ljudi oko nas, a s pojavom društvenih mreža, uspoređivanje s drugima poprimilo je potpuno nove dimenzije. Ta potraga za međusobnim sličnostima i razlikama oduzima nam mnogo vremena i energije, a u većini slučajeva donosi nam više štete nego koristi.

Ostanite mirni

Kad u životu sve ide po planu, i svaka osoba se ponaša onako kako se od nje očekuje, lako je biti bezbrižan i postići unutarnji mir. Kod osoba koje imaju tendenciju stvarati savršene scenarije i koje su opterećene svojom okolinom, svaki put kad osjećaju da su blizu pucanja bi se trebale sjetiti da nije svaka situaciju u životu odraz njih, nego okoline i slučajnosti.

Na vama je

U potrazi za srećom ne trebate ići daleko. Vi ste odgovorni za vlastitu sreću. Svaki dan i svaki trenutak možete birati. Ako se ne osjećate dobro, razmislite koju pozitivnu akciju ili korak možete sada poduzeti?

Smijte se

Kaže se da je smijeh najbolji lijek, a prosječna osoba smije se 17 puta dnevno. Pokušajte pronaći nešto što će vas nasmijati na minutu dnevno i učinite to dnevnim ritualom, poput pranja zuba. Život je kratak. Treba uživati.

Više

Drama Queen

Mislim da je nemoguće živjeti ispunjen, miran i donekle sretan život, ako nismo pozitivni.

Duh i tijelo

Svi su generali poslije bitke, ali nema potrebe za time. Jednog dana ćete požaliti što ste nešto propustili napraviti, stoga promijenite neke stvari danas.

Suncokreti na oblacima

Uvijek svi možemo više, svi možemo bolje, nema tu iznimke, samo uvijek nešto čekamo.

Drama Queen

Svrha poslovnog sastanka je pronalazak rješenja u kojem će obje strane biti zadovoljne ishodom

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.