Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Ako ste u potrazi za poklonima…

Odabir božićnih poklona u posljednjem trenutku može dovesti do panične i vrlo nekontrolirane kupnje. Razmislite samo o gužvi ili nedostatku ideja.

Nemojte čekati do posljednjeg trenutka, jer kako se kaže, vrijeme je novac, a to se odnosi na kupovinu podjednako kao i na posao.

Odabir božićnih poklona u posljednjem trenutku može dovesti do panične i vrlo nekontrolirane kupnje. Razmislite samo o gužvi ili nedostatku ideja.

Zlatarna Dodić_Clover Shine zlatna narukvica_1.216,00 kn

Krenite već sada, jer ako to ne učinite, svakim danom pomisao na kupnju poklona postat će sve nelagodnija. Ako se na ovu problematiku fokusirate na vrijeme, bit ćete manje uzrujani i dočekat ćete blagdane baš kako i treba – sretno i opušteno. Također, razmislite i o online kupovini jer je ona puno praktičnija.

Zlatarna Dodić_Dash of Hearts zlatna ogrlica_1.320,00 kn

Da se razumijemo, kupovina savršenog božićnog poklona za nju daleko je dramatičnija od kupovine poklona za njega te bez obzira na ogromnu količinu dostupnih i prigodnih poklona, valja na vrijeme razmisliti o ukusima i željama.

Zlatarna Dodić_Elegant Chic zlatne naušnice_1.232,00 kn

Kako biste doživjeli predblagdansku kupovinu poklona bez stresa, a posebno ako želite darovati zlatnu ogrlicu, narukvicu ili prsten kakve nose poznate svjetske influencerice, upravo vam Zlatarna Dodić na prodajnim mjestima u Zagrebu i Splitu te webshopu može pomoći ne samo u inspiraciji, već i u ugodnoj kupovini bez stresa i besplatnoj dostavi.

Pročitajte još

Zanimljivosti

Dragi naši, želimo vam najveseliji Božić, pun ljubavi, mira i zdravlja!

Kultura

U božićno vrijeme svake godine svijetom šetaju sveci, mudraci, djedovi i vilenjaci koji pronalaze i darivaju dobru djecu, ali tu su i zli likovi...

Zanimljivosti

Bilo da se radi o rođenju djeteta, rođendanu, godišnjici, korporativnom darivanju, Premium Box predstavlja darivanje na potpuno novoj razini.

Zanimljivosti

U nastavku vam donosimo neke od naših izvrsnih prijedloga za savršen poklon, baš po mjeri svakoga!

Advertisement