Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Ako ste u potrazi za poklonima…

Odabir božićnih poklona u posljednjem trenutku može dovesti do panične i vrlo nekontrolirane kupnje. Razmislite samo o gužvi ili nedostatku ideja.

Nemojte čekati do posljednjeg trenutka, jer kako se kaže, vrijeme je novac, a to se odnosi na kupovinu podjednako kao i na posao.

Odabir božićnih poklona u posljednjem trenutku može dovesti do panične i vrlo nekontrolirane kupnje. Razmislite samo o gužvi ili nedostatku ideja.

Zlatarna Dodić_Clover Shine zlatna narukvica_1.216,00 kn

Krenite već sada, jer ako to ne učinite, svakim danom pomisao na kupnju poklona postat će sve nelagodnija. Ako se na ovu problematiku fokusirate na vrijeme, bit ćete manje uzrujani i dočekat ćete blagdane baš kako i treba – sretno i opušteno. Također, razmislite i o online kupovini jer je ona puno praktičnija.

Zlatarna Dodić_Dash of Hearts zlatna ogrlica_1.320,00 kn

Da se razumijemo, kupovina savršenog božićnog poklona za nju daleko je dramatičnija od kupovine poklona za njega te bez obzira na ogromnu količinu dostupnih i prigodnih poklona, valja na vrijeme razmisliti o ukusima i željama.

Zlatarna Dodić_Elegant Chic zlatne naušnice_1.232,00 kn

Kako biste doživjeli predblagdansku kupovinu poklona bez stresa, a posebno ako želite darovati zlatnu ogrlicu, narukvicu ili prsten kakve nose poznate svjetske influencerice, upravo vam Zlatarna Dodić na prodajnim mjestima u Zagrebu i Splitu te webshopu može pomoći ne samo u inspiraciji, već i u ugodnoj kupovini bez stresa i besplatnoj dostavi.

Ne propustite

Događanja

She.hr vam želi sretan Božić

Duh i tijelo

Dok neke  božićno i predbožićno razdoblje asocira na toplinu obiteljskog doma, kićenja božićne jelke, puricu s mlincima, gledanja prigodnog filma dok vani pada snijeg,...

She Book Club

Ako tražite savršen poklon za svoju obitelj ili prijatelje - pridružite nam se dok vas vodimo kroz raznolik asortiman naslova nakladničke kuće Znanje i...

Gastronomija

S obzirom da se približava Božić i vrijeme pečenja najfinijih kolača, cupcake je idealan ako pripremom kolača želite pokazati svoju kreativnost i originalnost.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.