Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Obitelj

Do sklada pomoću 7 savjeta

Vratite život na tračnice!

Neprestano imate osjećaj kako gubite trku s vremenom. Iscrpljeni ste i pod stresom, u stalnim pokušajima usklađivanja posla i slobodnog vremena. Ako se osjećate frustrirano, stalno ste ljuti i imate sarkastične primjedbe, jer vam se čini kako ne možete ništa promijeniti, doktori iz Klinike Mayo pružaju nekoliko savjeta kako vaš život ponovo vratiti na putove sreće i sklada, mira u kući i na poslu.

Kako se "srediti"?

1. Brinite se za sebe, redovito jedite uravnotežene obroke i ne zaboravite da je doručak najvažniji. Dovoljno spavajte i vježbajte. Vježbom i znojenjem ispuštate negativne tvari te se bolje osjećate nakon fizičkog napora.

2. Sklopite poznanstva na poslu i izvan njega. S osobama od povjerenja možete olakšati frustracije kad vam je najpotrebnije. Ograničite druženje s negativnim prijateljima koji potiču na loše raspoloženje.

3. Uzmite si slobodno vrijeme za odmor. Ponekad isključite mobitel, na poslu vrijeme uzmite kratke predahe.

4. Postavite granice, naučite reći ne, ponekad i prijateljima. Normalno je željeti održati dobre odnose, ali svaki pravi prijatelj razumjet će kako trebate vrijeme za sebe.

5. Mudro birajte bitke, nemojte ulaziti u svaku svađu. Čuvajte svoju energiju i argumente za one koje su od veće važnosti ili imaju izravno veze s vama. Naravno, ako uspijete ne ulaziti u svađe uopće, to je pohvalno.

6. Imajte ispušni ventil. Iako vam se pronalaženje hobija ponekad čini kao gubljenje vremena, to vam odvraća misli od posla i opušta vas. Također se bolje osjećate nego nakon što ste cijeli dan proveli ispred televizora.

7. Potražite pomoć ako sumnjate da vam ovi savjeti neće donijeti željene rezutate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Dobar posao

Sanjarenje o obećavajućoj ideji, a zatim izvršavanje svoje vizije svakako je važno u poslovanju. No, to nije jedina stvar. Uspjeh je također bitan.

Život u dvoje

Od navika, seksualnog ponašanja, oblačenja, načina na koji partner govori ili jede, sve može biti iritantni i naporno.

Dobar posao

Čak i 20 godina kasnije neki poslovni savjeti zlata vrijede.

Dobar posao

Možda mislite da zadirkivanje prestaje kad završite srednju školu, ali gnjavatori postoje i u mnogim tvrtkama i uredima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.