Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Guza u top formi

Ovo nije nemoguća misija!

Nemojte čekati prve vjesnike proljeća kako biste započeli s programom oblikovanja stražnjice i pripremili se za iduće skidanje u badić. Baš je sada pravo vrijeme da se pozabavite upravo ovom problematičnom zonom!

Bicikliranje

Vožnja biciklom, osim što je zabavna, idealan je način za oblikovanje tijela. Štedi (slično kao plivanje) zglobove, te osigurava lijepu stražnjicu. Počnite intervalnim treningom: 5 minuta vozite punom snagom, 5 minuta lagano. Svakog dana produljujte vožnju punom snagom za minutu.

Njega

Tajni recept za lijepu pozadinu bila je i ostala morska sol. Nabaviti ju možete posvuda i jeftina je. Navečer si priuštite kupku ili napravite piling: šalicu morske soli izmiješajte s toplom vodom i malo vašeg losiona za tijelo. Kružnim pokretima izmasirajte stražnjicu, a zatim isperite pod tušem.

Prehrana

Brze dijete samo pospješuju tzv. jo-jo efekt, izgubljeni kilogrami nakon dijete brzo se vraćaju, a tkivo se opušta. Unesite promjene u svoj jelovnik, češće primjenjujte metodu čišćenja: jedan dan jedite samo rižu s voćem ili povrćem.

Najbolja vježba za stražnjicu

Oslonite se na laktove razmaknute u širini ramena i na koljena. Napnite mišiće. Jednu nogu savijte u koljenu te podižite prema stropu i spuštajte. Ponovite 15 puta. Jabuka, kruška, plosnata ili okrugla – osnovni oblik stražnjice je genetski uvjetovan. Isto vrijedi i za osobine vezivnog tkiva. Ipak, vježbanjem svaka stražnjica može postati čvrsta. Izvor: Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

To će nam otkriti Nacionalno istraživanje prehrambenih navika na koje Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu (HAPIH) poziva građane da se uključe!

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Savjeti stručnjaka

Žene se često pitaju mogu li vježbati tijekom menstruacije.

Dobar posao

Malo tko je privatno i profesionalno toliko vezan uz sport kao naša bivša rukometna reprezentativka Klaudija Bubalo.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.