Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Istopite 5 cm sa struka u 2 mjeseca

Uz pravilnu prehranu do pravih rezultata.

Ako u svoju prehranu uključite više proteina i smanjite unos ugljikohidrata i masti, možete u dva mjeseca smanjiti obujam struka za 5 centimetara.

Do ovog su zaključka stigli istraživači koje je unajmio poznati britanski lanac odjeće i hrane Marks & Spencer. Oni su pratili 45 osoba kroz razdoblje od osam tjedana koje su ograničile svoj unos kalorija na 1000 dnevno. Nakon prvih mjesec dana ispitanici su prosječno izgubili 4,7 kilograma, a nakon dva mjeseca uspjeli su smršavjeti 6,5 kilograma.Kada govorimo o centimetrima, ispitanici su prosječno svoj struk stanjili za 5 centimetara na 94 centimetara i smanjili postotak masnog tkiva sa 36,8 na 34 posto. Ovo načelo inače zastupaju Atkinsova ili Dukan dijeta.Istraživači savjetuju ograničavanje unosa kalorija i povećani unos proteina dok ne postignete željenu težinu. Jednom kada ste zadovoljni s istopljenim kilogramima održavajte novu liniju vježbanjem. 

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

Jabučni ocat prirodno sadrži visok udio fosfora, magnezija, kalija, kalcija i drugi minerala.

Budi fit

Ubrzajte metabolizam i uklonite nadutost...

Budi fit

Kako bi se došlo do ovog rezultata, okupljeno je 43 stručnjaka iz područja prehrane, dijeta i problema sa zdravljem povezanih s prehranom.

Gastronomija

Cvjetača gotovo da i ne sadrži masti i ugljikohidrate. Sadrži fitonutrijente i gotovo je bez kalorija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.