Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Budi fit

Istopite 5 cm sa struka u 2 mjeseca

Uz pravilnu prehranu do pravih rezultata.

Ako u svoju prehranu uključite više proteina i smanjite unos ugljikohidrata i masti, možete u dva mjeseca smanjiti obujam struka za 5 centimetara.

Do ovog su zaključka stigli istraživači koje je unajmio poznati britanski lanac odjeće i hrane Marks & Spencer. Oni su pratili 45 osoba kroz razdoblje od osam tjedana koje su ograničile svoj unos kalorija na 1000 dnevno. Nakon prvih mjesec dana ispitanici su prosječno izgubili 4,7 kilograma, a nakon dva mjeseca uspjeli su smršavjeti 6,5 kilograma.Kada govorimo o centimetrima, ispitanici su prosječno svoj struk stanjili za 5 centimetara na 94 centimetara i smanjili postotak masnog tkiva sa 36,8 na 34 posto. Ovo načelo inače zastupaju Atkinsova ili Dukan dijeta.Istraživači savjetuju ograničavanje unosa kalorija i povećani unos proteina dok ne postignete željenu težinu. Jednom kada ste zadovoljni s istopljenim kilogramima održavajte novu liniju vježbanjem. 

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Dolaskom hladnijeg godišnjeg doba i nižih temperatura, naše tijelo ima potrebu za drugačijom hranom. >

Duh i tijelo

Započnete li s nekim razgovor na temu mršavljenja, vjerojatno ćete biti preplavljeni informacijama i mišljenjima o različitim programima prehrane i vježbanja.

Budi fit

Penjanje stepenicama gore-dolje vrlo je učinkovit trening koji pomaže u sagorijevanju kalorija.

Savjeti stručnjaka

Mršavljenje, tj. postizanje optimalne tjelesne težine ne bi trebao biti modni, estetski ili neki drugi trend već istinska briga o zdravlju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.