Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Jednostavan, sofisticiran i senzualan Hippy Garden slavi žensku ljepotu i definira modni senzibilitet

Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru.

Krojni identitet nove kolekcije izgleda kao da je mogao nastati danas, kao i prije dvadeset godina, ne zato što je bezvremen, nego jer posjeduje autentičnu svježinu, referencijalnu osobnost i neposrednost“, Đurđica Vorkapić otvoreno ističe ove činjenice kao bitno formativno iskustvo dosadašnja stvaralaštva brenda.

U tom smislu, kolekcija nam rasvjetljava, kako nju kao osobu i dizajnericu, tako i cijelu razvojnu tendenciju brenda Hippy Garden. Njegujući poznatu estetiku, ova kolekcija je odličan primjer kako se mogu spojiti različite vrste tkanina, dezena, boja i idealnih formi za romantičarke u duši koje vole hippie dodir u svom modnom odabiru.

Kontura mantila je pročišćena, a sastoji se od niza krojnih dijelova s dekoriranim ukrasnim šavovima, poput krajnje pojednostavljene forme muške mantil- jakne. Ženstvenu auru, osjet ugode i ravnoteže prožet je skladom crne i crvene boje te minimalističkim oblicima otisnutim na tkanini. Haljine sežu do koljena i tvore neodoljivu kompaktnu cjelinu.

Moderni klasici

Pri izradi ravnih krojnih linija odabir skuba materijala je odličan izbor, a kod ovog midi kombinezona je to ujedno i idealno rješenje gdje oblik i volumen slijede svojstvena konstruktivna načela.

Modeli stvoreni za jesenske dane

Kombinezon u zelenoj boji njeguje ideju osobnog stila i individualnosti, a precizno povezani prošivi čine kompletan i zaokružen stilski dojam. Kolekcija započinje ljupko, šarmantno i s laganom retro notom, a završava u kreacijama suvremenog karaktera u kojima se poigrava krojevima i siluetama. Jedan od ključnih elemenata i detalja nove kolekcije su diskretne ravne linije – istovremeno neočekivani, ali i savršeni dodatak haljinama, košuljama, kombinezonima i jaknama, su plisirani umetci prepoznatljive Hippy Garden estetike.

Kolekcija je dostupna na službenim stranicama brenda i u HIPPY GARDEN trgovini na adresi Masarykova 5, a sve novitete iz ponude brenda potražite i na Instagram profilu: @hippygarden

Foto: Šime Eškinja
Make up/Hair: Sanja Agić
Model: Lea Tomić, Relatum Model Management
Kreativno vodstvo: Đurđica Vorkapić
Lokacija: Hippy Garden showroom Jablanska 22

Ne propustite

Trendovi

Jedna od njih je i mistična Raiven, ovogodišnja slovenska eurovizijska predstavnica, s kojom Crocs nastavlja modnu priču.

Fashion report

Islands&Co., poznati brend nakita posvećen ljepoti i duhu hrvatskih otoka, predstavio je svoju novu kampanju s ljubavnom pričom između Lastova i Visa.

Dobar posao

Najveća industrija današnjice, influencer industrija, procvjetala je tijekom zadnjih 20 godina, preoblikujući način na koji se informacije plasiraju i stvaraju.

Fashion report

Sinonim za elegantan i ženstven stil, talijanski modni brend PINKO, otvorio je novu ekskluzivnu modnu destinaciju u samom srcu Zagreba, uz već postojeću u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.