Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Celebrity

Kakvu kavu vole poznati

U Barcaffe House of Espresso brojni uzvanici nazdravili su i koktelima na bazi kave, Espresso Martinijem i Fresh koktelom, koji su već postali hit među posjetiteljima Baš Naš festivala.

Jubilarni 50. rođendan prilika je za slavlje i nezaboravne trenutke, no, jedna posebna proslava okupila je na najljepšoj pozornici u Zagrebu, brojne ljubitelje omiljenog espressa. Uživanje u magičnom okusu i aromama espressa, latte macchiata te koktela na bazi espressa koje je pripremao poznati barista, obilježilo je proslavu 50. rođendana Barcaffe kave. Kakvu kavu vole i u kojim okusima uživaju, otkrili su i brojni poznati koji su se pridružili ovoj ljetnoj proslavi na Barcaffe House of Espresso na Gradecu. Nevena Rendeli, Petra Kurtela, Ana Vučak Veljača, Petar Cvirn, Tihana Harapin Zalepugin, Bojan Jambrošić, Manuela Svorcan, Zoran Aragović, Andrea Solomun i brojni drugi oduševili su se personaliziranom kavom i uz „šalicu“ razgovora otkrili zašto im je ispijanje kave omiljeni dnevni ritual.

Manuela Svorcan

Miris ovog savršenog napitka, idealna aroma u zraku te kokteli na bazi espressa idealan su početak afterwork druženja. Čašica razgovora i šalica kave omiljeni su ritual stoljećima, a proteklih 50 godina Barcaffe je posvetio razvoju i unapređenju svojih proizvoda vodeći računa o stalnim inovacijama i kvaliteti. Rezultati dugogodišnjeg rada su savršene mješavine finih zrna kave koje daju najfiniji espresso. Pravi ljubitelji znaju koliko je teško postići idealan spoj okusa, aroma i gustoće. Mješavina finih zrna kave, dozrelih na vrelom suncu dalekih zemalja, tajna je savršene šalice espressa koju obožavaju strastveni kavoljupci. Da bi nastala mješavina kave koju tako rado pripremamo svaki dan, kava mora proputovati pola svijeta. Nad prepoznatljivom kvalitetom Barcaffe kave svaki dan bdije skupina stručnjaka. Svaka faza proizvodnog procesa pažljivo se nadzire i provodi u skladu s najvišim svjetskim standardima. Rezultat kvalitetnih zrna i tehnološki savršenog proizvodnog procesa odlična je espresso kava Barcaffe, koja već pola stoljeća oduševljava ljubitelje kave. Intenzivna i jedinstvena kava savršene recepture povodom proslave jubilarne obljetnice prepuštena je profesionalnim Barcaffe baristima, stručnjacima koji su do detalja upoznati sa svim pravilima koja nepogrešivo vode prema šalici savršenog espressa. No, kada se u rođendansku priču uključi i Sanin Kadić, prvak regionalnog Barcaffe Barista Cupa u latte artu, užitak ispijanja kave postaje posebno iskustvo i doživljaj.

U Barcaffe House of Espresso brojni uzvanici nazdravili su i koktelima na bazi kave, Espresso Martinijem i Fresh koktelom, koji su već postali hit među posjetiteljima Baš Naš festivala. Svi posjetitelji festivala do 5. srpnja mogu uživati u savršenom espressu i koktelima uz jedan od najljepših pogleda na grad i priču o povijesti kave.

Više

Dobar posao

Ovu svestranu Puležanku teško je predstaviti. Manuela Svorcan, vesela, nasmijana, s čarobnom dugom kosom..

Fashion report

Glavna zvijezda druge večeri bio je Zoran Aragović koji stoji iza branda BiteMyStyle, a samostalnom je revijom predstavio kolekciju za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2023.

Trendovi

Dok su osnivači kubizma Georges Braque i Pablo Picasso osvajali svojom umjetnošću početkom 20. stoljeća, Zoran Aragović u ovom mileniju sigurno će vas osvojiti...

Dizajn

Tenisice je oslikala mlada ogulinska ilustratorica Gospođica Ura, odnosno Ana Salopek, poznata ilustratorica dječjih knjiga i nagrađivana autorica koja će ove godine na Ogulinskom...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.