Svijet

Meksiko: Zalijepila muškarca za volan

Jednom Meksikancu sigurno se zamjerilo super-ljepilo nakon nevolje u koju je upao kada je stao kako bi pomogao ženi kojoj se, barem je on tako mislio, pokvario automobil.
Jednom Meksikancu sigurno se zamjerilo super-ljepilo nakon nevolje u koju je upao kada je stao kako bi pomogao ženi kojoj se, barem je on tako mislio, pokvario automobil.<br />
Anadel Carrizales vozio se cestom blizu Monterreya kada je ugledao kako mu plavuša u crnoj mini-suknji maše da stane i pomogne joj.

Kada je stao, žena mu je prišla i rekla da ga njezin partner drži na nišanu, rekao je David Perales, glasnogovornik policije.

Zatim ga je vezala ljepljivom trakom, zalijepila mu super-ljepilom dlanove za upravljač i tražila novac.

Carrizales nije imao novca, ali mu je otela kreditne kartice i pobjegla.

"Vjerojatno je mislio da mu se posrećilo kada je ugledao ženu u minici, ali se iznenadio kad ga je zavezala", rekao je Perales.

Kako je motor još bio upaljen, Carrizales je uspio s rukama zalijepljenim za upravljač prijeći nekoliko kilometara do policije.

"Ima nekih proturječnosti u njegovoj priči i nije baš posve jasno zašto je stao, ali nepobitno je da je ostao bez kartica i zalijepljen za volan", dodao je Perales.

(Hina)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Gastronomija

Meksiko, zemlja koja nam je podarila tekilu, a njezinim specijalitetima poput tortilja, chimichanga, nachosa i šalše nitko ne može odoljeti, u svojoj kuhinji krije...

Putovanja

Svi mi koji volimo putovati, znamo da osim samog odmora moramo izdvojiti dosta vremena za pripremu i organizaciju.

Dobar posao

Osim poznavanja dijelova automobila i principa rada motora, svaki automehaničar mora usvojiti specifična znanja poput toplinskih i hidrauličnih zakona i procesa.

Zanimljivosti

Rijetki primjerci proslavljenog Lancia Delta Integrale Grupa A trkaćeg automobila na kojima je radio inženjer Zlatko Kvočić, bit će izloženi za sve obožavatelje oktanskog...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version