Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Najbrži put do orgazma

Osvojite intimni masažer

Od trenutka kad se 1870. godine u Velikoj Britaniji pojavio Manipulator na parno napajanje počinje priča o vibratorima. Ove ženske igračke tada su bile spoj znanosti, medicine i tehnologije. Ipak, tih godina žene se nisu smjele dirati, to se smatralo muškim poslom koji trebaju i smiju obavljati samo muževi i liječnici.

Danas je vibrator postao općeprihvaćena igračka i stalni gost u krevetima mnogih žena koje znaju kako lako i efikasno postići seksualno zadovoljstvo. Neki analitičari smatraju da su upravo inovacije vibratora zaslužne za inovacije u radu malog električnog motora pa je konačno 1902. godine patentiran i prvi vibrator za privatnu uporabu – bio je to peti električni uređaj izmišljen za kućnu uporabu, nakon mašine za šivanje i davno prije otkrića električnog glačala.

Današnji se vibratori uvelike razlikuju od svojih prethodnika i u potpunosti su prilagođeni potrebama svojih korisnika.

vibrator3Istraživanja pokazuju da žene i muškarci koji koriste seksualne igračke više uživaju u seksu i da su aktivniji po pitanju svog seksualnog zdravlja, nego oni koji ih ne koriste. Čini Vam se to čudno? Razmislite o ovome, korisnici seksualnih igračaka su puno svjesniji vlastitih želja, uzbuđenja te raznih načina doživljavanja orgazma. Čini se da seksualne igračke vode prema sretnijoj i zdravijoj ličnosti.

Rabbit vibrator ima 5 nivoa vibracija i jednostavnim upravljanjem pokazat će Vam svoju svestranost, a s novim vodootpornim kućištem vaše druženje s ovim masažerom lako se seli iz spavaće sobe pod vreli tuš. Kućište je presvučeno 100 posto medicinskim silikonom i time je iznimno siguran za vaše tijelo, ne sadrži štetne ftalate, latex i ostale opasne tvari.

[box style=”0″]

OSVOJITE VIBRATOR

Sex Shop Libido.hr vam poklanja Rabbit vibrator.

Ako ga želite, ‘lajkajte’ Libido.hr Facebook stranicu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom LIBIDO te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koliko nivoa vibracija ima Rabbit intimni masažer?

Vaše prijave primamo do 13. svibnja 2014., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnica je Lana Hlebić. Čestitamo!

Rok za podizanje nagrade je 15. lipnja 2014. 

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Život u dvoje

Moj mali je opasan...

Savjeti stručnjaka

Ne možemo očekivati da će majčino mentalno zdravlje biti dobro ako joj osnovne ljudske potrebe nisu ispunjene.

Zanimljivosti

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, Krav Maga Hrvatska organizirala je pokaznu vježbu samoobrane u sklopu projekta #BeSafe.

Zanimljivosti

Iva Šutić, autorica digitalnog sadržaja i Instagram mama na svom profilu @iwaiva dijeli trenutke iz svakodnevnog života svoje obitelji. Samo nekoliko dana prije nego...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.