Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Putovanja

Organizirate poslovno događanje? KAS event & club centar je odličan izbor!

U Varaždinu je nedavno otvoren KAS event & club centar, novi prostor za poslovna događanja koji osvaja svojom kombinacijom tradicionalne arhitekture, modernog dizajna i dozom bezvremenskog stila.

U Varaždinu je nedavno otvoren KAS event & club centar, novi prostor za poslovna događanja koji osvaja svojom kombinacijom tradicionalne arhitekture, modernog dizajna i dozom bezvremenskog stila. Idealna je to kulisa za sve vrste poslovnih sastanaka, domjenaka, proslava ili konferencija, opremljena najmodernijom tehnikom i začinjena otmjenim šarmom povijesnog zdanja.

KAS event & club centar nastao je na mjestu nekadašnje konjušnice plemenitaškoga imanja. Smješten je u zelenilu perivoja koji datira još iz davne 1860. godine, a danas je zaštićeni spomenik parkovne arhitekture. Pogled na zelenilo u koje je centar uronjen duboko relaksira i djeluje antistresno, jamči diskreciju, a unutarnji dizajn nenametljivog i profinjenog luksuza potiče dobru atmosferu, opuštenost, kreativno razmišljanje i uživanje.

Prostor za poslovne prilike

Ovaj multifunkcionalni prostor idealan je za različite poslovne prilike i broj gostiju, od velikih događanja koja mogu primiti do 250 uzvanika, preko manjih s njih do 50, sve do malih radnih skupina, poslovnih pregovora ili sastanaka s tek nekoliko poslovnih partnera i kolega. Versatilnost KAS event & cluba čini ga sjajnim odabirom za sve razine protokolarnog ili ležernog druženja i sva besprijekorno izvedena poslovna događanja koja ostavljaju snažan dojam.

Prilikom uređenja velika je pažnja posvećena promišljanju svakog detalja kako bi se predvidjele sve poslovne potrebe i kako arhitektonska intervencija ni na koji način ne bi ometala ni ograničavala komunikaciju ili poslovnu praksu. Otmjeno uređenje interijera s puno dobrog stila potpisuje mlada arhitektica Leda Mravlinčić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu te s lakoćom ukomponirala svjetske trendove uređenja interijera u tradiciju zadanog prostora i njegovu povijest.

Svestranost i prilagodljivost

Tree Hall je prostor koji odiše elegantnim glamurom, a namijenjen je proslavama i domjencima s do 50 uzvanika. Dodatnu povezanost s prirodom naglašava zlatni ovalni bar s raskošnim stablom, simbolom neiscrpne životne energije. Visoko uređenje i pažljivo birani detalji dodaju tople note u ekskluzivnost manjeg okupljanja.

Ne dajte da vas naziv zavara, Small talks je prostorija za iznimno važne razgovore. Pomno uređena i puna detalja koji govore o dobrom ukusu, izvrsna je lokacija za poslovne sastanke i manje prezentacije do 10 osoba, poslovne pregovore, razvijanje inovativnih poslovnih rješenja s kolegama ili poslovnim partnerima i izvrsno mjesto ako želite zadiviti potencijalne klijente.

Garden Hall je otmjeno uređen vanjski klimatizirani ili grijani prostor, okružen s gotovo tri hektara zelene površine. Idealan je za nezaboravne korporativne evente o kojima će se dugo pričati, manje konferencije, uspješne prezentacije i edukacije za do 250 osoba.

U sklopu kompleksa nalazi se i ekskluzivni VIP Salon koji nudi opuštajuću i ugodnu atmosferu za vaš uski krug odabranih ljudi, bilo da se radi o kolegama ili poslovnim partnerima.

Besprijekorna profesionalnost

KAS event & club predstavlja sam vrh ponude luksuznih hrvatskih destinacija za poslovna događanja. Uređenje s puno stila i najnovijim tehničkim rješenjima, zelenilo koje okružuje i prožima cijeli kompleks, profesionalno i diskretno osoblje i kvalitetna gastronomska ponuda koja se oslanja na svježe, lokalne namirnice, predstavljaju izvrsnu podlogu za sjajna poslovna događanja koja će se dugo pamtiti.

Istraživanje baroka

Varaždin, nekadašnji glavni grad Hrvatske, poznat i kao prijestolnica baroka, umjetnosti i glazbe, izvrstan je odabir destinacije za višednevna poslovna događanja jer nudi niz prilika za istraživanje slavne prošlosti grada, kao i brojne izlete u očaravajuću okolicu bogate povijesti.

Uz poslovna događanja, KAS event & club je idealno mjesto za privatne evente kao i za bajkovita vjenčanja.

Više na: https://www.kas.hr/

Ne propustite

Putovanja

Svi putevi, već tradicionalno, u drugom dijelu kolovoza vode u Varaždin, gdje nešto više od tjedan dana počinje najveći ulični festival, Špancirfest.

Zanimljivosti

Deset godina, koliko je prošlo od zadnjeg Severininog koncerta u Varaždinu, bilo je i više nego dovoljno da Varaždinci i njihovi gosti pokažu s...

Zanimljivosti

Željko Bebek, pop-rock ikona ovih prostora, odrađuje zadnje pripreme pred veliki koncert 29. prosinca u Areni Varaždin.

Zanimljivosti

Severina je objavila vijest koja je obradovala sve one koji nisu uspjeli te večeri ući u dvoranu, no još više same Varaždince – nakon...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.