Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Smršavite kao Kelly Osbourne

Mlada je zvijezda suvišne kilograme izgubila na "teži način".

Godinama Kelly Osbourne znamo kao debeljucu koju je u svijet popularnosti vinula reality emisija o obiteljskom životu besmrtnog Ozzyja Osbournea. Mučila se s viškom kilograma, no tome je došao kraj kada je zaplesala u američkoj emisiji  "Ples sa zvijezdama". Uz naporne treninge u kojima je uspješno pohvatala profesionalne plesne korake, Kelly je počela više pažnje posvećivati svojoj prehrani i postala bolja prema svom tijelu.

Prije se izlijevala iz konfekcijskog broja 44, a sada sama kaže kako su joj preveliki modni uzorci koji se obično daju manekenkama za vrijeme kampanja (konfekcijski brojevi 32 i 34).Mlada pjevačica i glumica borila se s ovisnošću o drogama i alkoholu, te je čak tri puta bila u klinici za odvikavanje, no čak je i takvo iskustvo neusporedivo s "paklom koji je prošla pokušavajući izgubiti sve suvišne kilograme".

Kako joj je to uspjelo?

"Svi me uvijek pitaju "Koja je tvoja tajna?", no zapravo – nema tajne. Sve se svodi se na stari način obvezivanja prema sebi, budiš se svaki dan i radiš na tome", izjavila je Kelly. Nekada nije mogla bez sladoleda i keksa, a sada njena prehrana ne sadrži šećer, ima malo ugljikohidrata, a bogata je proteinima i povrćem.

"Naučila sam jedan trik. Pojedem samo malo nečega što ne sadrži ugljikohidrate i šećer prije spavanja, jer tako metabolizam nastavlja raditi. Kažu kako nikada ne bi smjeli jesti prije spavanja, ali vidjela sam kako sitni obrok zaista pomaže – pola jabuke ili nešto takvog", izjavila je Kelly za Daily Mail. Više ne jede brzu hranu i pazi da je ne drži u kući. Ponosno kaže kako će radije posegnuti za mrkvom nego čipsom kako bi ukrotila glad.

Osim novog načina prehrane, 25-godišnja se pjevačica okrenula vježbanju koje je postalo njenom svakodnevicom. Tri dana u tjednu vježba po sat vremena s trenericom Sarah Hagaman u Los Angelesu i izvodi vježbe snage. Preostale dane u tjednu sama trči pola sata. Neko se vrijeme bila posvetila i pilatesu te otkrila nove mišiće u svom tijelu."Dobila sam novo samopouzdanje. Kao da je nestao osjećaj koji sam nosila sa sobom toliko dugo", Kelly je ponosna na svoj novi životni stil.

Ako ste mislili kako se spartanski drži novih pravila prehrane i vježbanja i nimalo ne posustaje, varate se. Priznala je kako zaista naporno trenira, no ako joj se jedu kolači, pojest će ih. Samo je bitno znati koje su vaše granice.

Ordinacija.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Budi fit

Nepovratno izgubite do 3,5 kilograma u mjesec dana.

Zanimljivosti

Kuhani kukuruz kalorije može 'nabrojati na prste' i zato je dobar za mršavljenje.

Budi fit

I iako je priroda motivacije nestalna i nepredvidiva, postoji nekoliko načina na koje možete potaknuti motivacijske sile da rade u vašu korist.

Budi fit

Svi znamo da kasni obilni obroci mogu samo usporiti dijetu, ali prema nekim teorijama i odlazak u krevet s praznim želucem može negativno utjecati...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.