Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Zanimljivosti

Svako dijete je dobrodošlo za stolom!

Hranilica pomaže razvoju djetetovim društvenih vještina kao i samostalnog jedenja.

 “Oni su mali, ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu više mali, ali su dosta veliki da ne budu mali”. Legendarna je to rečenica za mnoge koji su odrasli uz kultne ‘Smogovce’. I baš nas je ta rečenica podsjetila na naše najmlađe za stolom. Upravo postavljanje hranilice pored obiteljskog stola i na razinu na kojoj sjede mama i tata, pomaže razvoju djetetovim društvenih vještina kao i samostalnog jedenja. A vjerujemo kako će vam olakšati i čišćenje svih mrlja od hrane. Osim toga, hranilice će pružiti djeci sigurno mjesto za sjedenje tijekom obroka.

Svi znamo da djeca brzo rastu, pa smo osmislili hranilicu koja se jednostavno iz klasične hranilice može pretvoriti u booster hranilicu ili stol i stolicu. FreeON hranilica Eos 3u1 pruža različite funkcije upotrebe za duži period korištenja. Dizajn zadovoljava različite potrebe djeteta u svakoj fazi rasta. Sigurnosni pojas u 5-točaka osigurava sigurnost tijekom korištenja. Čvrsta struktura u obliku piramide pruža vrhunsku stabilnost. Podesiv i skidiv pladanj pojednostavnjuje čišćenje, pladanj se skida i stavlja pod tekuću vodu za temeljito ispiranje. Pladanj se može podesiti u 4 pozicije i pruža djetetu više prostora tijekom rasta. Noge su izrađene od visokokvalitetnog bukovog drveta, koje je čvrsto i dovoljno žilavo da izdrži test vremena.

Sven Delux ekskluzivna hranilica, koja osigurava najbolje uvjete za hranjenje, primjerena za djecu od 6 mjeseci pa do 3 godine. Leđni naslon podesiv je u 3 položaja dok se pladanj  jednostavno skida i namješta po visini mogućnost namještanja u 5 visina (od 64 do 85 cm). Dolazi s mekanom navlakom s dodatnim umetkom.

Zahvaljujući drvenim nogicama i plastičnoj sjedalici izuzetno je izdržljiva i stabilna, a ujedno je i lijep komad namještaja. Hranilica Exclusive 270° je tehnološki napredna hranilica dizajnirana sa stilom koji odlikuje sve značajke koje moderni roditelji žele. Posebnost hranilice je mogućnost okretanja sjedala za 270 °, što omogućava lako okretanje djeteta bez pomicanja cijele hranilice. U jednom trenutku dijete može sjediti okrenuto prema stolu, a u drugom promatra vas ili ono što se događa u stanu.

Sadrži sustav sigurnosnog pričvršćivanja u 5 točaka i potpora između nogu osiguravaju sigurno sjedenje, dok podesiv naslon za noge i pladanj omogućuju da se hranilica savršeno prilagođava djetetovoj dobi i potrebama. Primjerena je za djecu od 6 ili 9 mjeseci do 5 godina ili do 25 kg.            

Drvena hranilica Lunch, u crnoj boji uklopit će se u prostore industrijskog dizajna, a primjerena je za djecu koja samostalno sjede. Moguće ju je postaviti u više različitih visina pa se  tako prilagođava rastu djeteta. Ima skidivu zaštitnu prečka i 3-točkovni sigurnosni pojas.

Više modela hranilica možete pronaći na FreeOn.hr, gdje vas čekaju i preslatki dodaci koje će vaši klinci obožavati – silikonski tanjuri, set za hranjenje s različitim motivima, kao i šarene podloge za hranilicu.

S obzirom na to da ćete hranilicu koristiti barem 2-3 godine, naš savjet je da izaberete model koji stilom i dekorom paše u vaš ambijent.

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON. Još kada se tome dodaju povoljne cijene, praktični proizvodi koji služe u više svrha i prate vas duže vrijeme, a mališanima nude poticajno okruženje za rast i razvoj, sreći nema kraja. FreeON potražite u trgovinama Baby Center i Bubamara te odabranim dućanima s ponudom dječje opreme kao i na stranici www.freeon.hr 

Ne propustite

Obitelj

Bubaba by FreeON bajkoviti proizvodi nastaju u srcu Zagorja i imaju posebnu važnost kod roditelja u jedinstvenom i emotivnom momentu rođenja djeteta.

Fashion report

Prvi tjedan vrtića ili škole, u mnogome je osobit, a možda i težak, kako za djecu, tako i za roditelje.

Obitelj

Moguće da ćete (istovremeno) postati nemajka ili najbolja mama na svijetu kada se dotaknemo rasprava vezanima za odgoj djece.

Obitelj

Pružiti djeci sigurno, ugodno i zabavno djetinjstvo, a roditeljima ugodno, bezbrižno i zadovoljno roditeljstvo, misija je brenda FreeON.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.