Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
seksi
seksi

Odnosi

Tko treba dominirati u krevetu?

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je ‘normalno’ da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je ‘normalno’ da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa? Razmislite još jednom. Rezultati najnovijeg istraživanja su pokazali kako pretpostavke ovakvog tipa mogu dugoročno narušiti povoljnu situaciju u spavaćoj sobi.

Ako pak jednostavno niste osoba koja voli, s vremena na vrijeme preuzeti inicijativu, seksualni terapeuti savjetuju da poradite na vlastitom seksualnom osnaživanju.

Upoznajte svoje tijelo

Ako još uvijek ne znate čime raspolažete – krajnje je vrijeme da upoznate svoje intimne dijelove tijela. Dobro proučite svoje spolovilo u ogledalu i krenite u istraživanje.

Možete koristiti vlastite prste ili neku seksi igračku. Osluškujte vlastito tijelo i proučavajte što vam se sviđa, a što ne. Ne možete očekivati da će vas partner seksualno zadovoljiti sve dok sami ne naučite što vas uzbuđuje.

Ispuštajte zvukove uzbuđenja

Ako ste se do sada seksali – šutke – vrijeme je da promijenite lošu naviku. Ako se opustite i prepustite, bit će vam puno lakše ispustiti zvukove uzbuđenja i zadovoljstva. Žene koje znaju izraziti svoju seksualnost i prepustiti se osjećajima su seksualno samopouzdane i sigurne u svoje sposobnosti.

Izgovorite svoje želje na glas

Partneru biste željeli reći što vas pali, ali se ne usudite? U ovom slučaju vrijedi pravilo ‘vježbom do savršenstva’.

Izgovarajte erotične izraze i fraze dok se gledate u ogledalo. Na taj ćete način steći samopouzdanje koje ćete moći primijeniti tijekom seksa.

Preuzmite kontrolu

Ne morate biti cijelo vrijeme ‘za upravljačem’. Međutim, dobro je da, s vremena na vrijeme, preuzmete kontrolu i pokažete inicijativu. Počnite jednostavnim stvarima poput poljupca ili masaže. Prepustite se i dopustite osjećajima da vas vode.

Ordinacija.hr

Više

Duh i tijelo

Koliko ste često okruženi ljudima koji stalno pričaju o onome što im nedostaje, onima koji su nezadovoljni zadovoljni svojim životom?

Duh i tijelo

Sjedite više od pola dana, i na poslu i doma. Nemate vremena za rekreaciju pa vaš organizam zbog toga pati: tromi ste, blijedi i...

Seks

Kada seksualni život postane jednoličan i dosadan, žene su sklone na vidjelo izvlačiti mentalne mape svih razloga zbog kojih njihov partner ne zadovoljava

Seks

Jeste li jedna od mnogih žena koja još uvijek nije previše opuštena pa ljubav vodi u mraku?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.