Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

Virtualni partner za trčanje

Adidas miCoach svima pruža mogućnost personaliziranog treniranja 

Adidas, globalni lider u trčanju odlučio vam je pomoći da postanete bolji u trčanju, lansiravši novu pametnu "igračku" – miCoach.

Danas je na Jarunu održana promocija ovog  inovativnog audio uređaja koji omogućuje interaktivnu trening uslugu, razvijenu kako bi trkače motivirala, inspirirala te im omogućila da postanju bolji i ostvare svoje ciljeve u treniranju.Uz predstavnike medija predstavljanju su prisustvovali i Adidasovi ambasadori – Renata Sopek i Nedjeljko Vareškić, organizator kros utrke "Volim trečanje" koja će se 22.lipnja po drugi put održati pod pokroviteljstvom Adidasa. Renata i Nedjeljko s prisutnima su podijelili svoja iskustva s miCoach-em te izrazili zadovoljstvo što ih je adidas izabrao za sudjelovanje u miCoach challengeu, natjecanju u kojem će bolji od njih dvoje otputovati na maraton u Atenu. Cilj challengea je pokazati kako miCoach može biti virtualni trener sportašima i amaterima različitih potreba pri rekreaciji.

Što je Adidas miCoach?

Riječ je o inovativnom audio uređaju za trening koji radi zajedno s vama kako bi postigli svoje ciljeve. Interaktivna trening usluga razvijena je kako bi trkače motivirala, inspirirala te im omogućila da postanju bolji i dosegnu svoje ciljeve u treniranju, koji god oni bili.

Sastoji od 3 dijela: senzora u ili na tenisici, monitora za srce na prsima te samog miCoach pacera na ruci ili u džepu.

Cijeli sistem je povezan bežično te za vrijeme samog treninga sakuplja sve informacije o vašem trčanju. miCoach Pacer ih usklađuje s unaprijed postavljenim programom te preko slušalica ili u kombinaciji s MP3 playerom pruža real-time audio trening kroz cijelo vrijeme trčanja. Dok trčite, uređaj vas verbalno navodi (npr. ubrzajte do zelene zone, usporite do plave zone, itd.) kako bi osigurao da ostanete u za vas primjerenoj zoni otkucaja srca te vam omogućio da trčite na za vas najboljoj osobnoj razini.

miCoach Zone je jednostavnija varijanta uređaja koji se nosi na zapešću. Ima LED zaslon koji promjenom boje označava trenutni status i pruža vrlo jednostavno treniranje idealnog intenziteta uz pomoć monitora otkucaja srca. miCoach je kreiran za sportaše i rekreativce različitih potreba i navika treniranja pa ga tako mogu koristiti i amateri i profesionalci.

Ovakva interaktivna trening platforma dio je Adidasovog obećanja kako će svim sportašima omogućiti da postignu njihovo Nemoguće. Uz to što pruža najinovativniju odjeću i obuću, Adidas sada nudi i osobne trening usluge kako bi svima omogućio da dođu u formu, trče brže i jednostavno budu – bolji.

Cijena miCoach Pacer sistema iznosi 919 kuna, dok je Zone dostupan po cijeni od 419 kuna te se može pronaći u avim Adidas trgovinama.Prihvatite izazov


Ovaj virtualni trener podjednako je namijenjen i profesionalnim sportašima i amaterima rekreativcima, a kako bi to i dokazali, Adidas u razdoblju od 07.svibnja do 10.listopada najavljuje uzbudljivi miCoach challenge. U sklopu challenge-a uređaj će u jednoj ekipi testirati Adidasovi ambasadori – popularna televizijska voditeljica Renata Sopek i Nedjeljko Vareškić, organizator utrke "Volim Trčanje", a u drugoj ekipi jedan novinar i odabrani fan Facebooka adidas running Yourarea Croatia. U razdoblju trajanja natjecanja oni će trenirati uz inovativni miCoach uređaj, a bolji iz svake ekipe osvojit će odlazak na atenski maraton u listopadu. Više informacija i pravila natjecanja svi zainteresirani mogu provjeriti na Adidas running Your area Facebook stranici.

Tenisice s Formotion tehnologijom

Adidas je posvećen stalnom unaprijeđenju tehnologije izrade sportske opreme, a posebno segmentu sportske obuće, kako bi ljubiteljima ovog brenda osigurao najbolje trčanje u životu. Njihova Formotion tehnologija omogućuje prilagođavanje tenisice pri svakom udarcu stopala o tlo sve kako bi trkač u svakom trenutku imao optimalnu potporu uz osjećaj ugodnijeg kretanja te uživanje u svakom koraku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Suncokreti na oblacima

Tješiš se onom poznatom - godine samo broj i kako nisu važne. Važan je duh i glava...

Budi fit

U ovom vodiču dijelimo neke ključne savjete koji će vam pomoći da izvučete najviše iz treninga na otvorenom i postignete tijelo kakvo ste oduvijek...

Budi fit

Nećete vjerovati, ali postoje vježbe prilagođene i ovoj kroničnoj razini lijenosti.

Fashion report

Jenna Ortega je definitivno nova modna ikona i nova heroina generacije Z.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.