Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
S

Dobar posao

Vjerovali ili ne i zanimanje kozmetičara je deficitarno!

Kozmetičare posjećujemo gotovo cijeli život, što zbog tretmana uljepšavanja, a što zbog problematike lica.

Kozmetičare posjećujemo gotovo cijeli život, što zbog tretmana uljepšavanja, a što zbog problematike lica. Upravo tinejdžeri koji se bore s aknama i prištićima već od puberteta, odlaze k njima.

No, iako mislimo da se kozmetički saloni nalaze na svakom koraku, u svim gradovima, jeste li znali da je upravo to zanimanje jedno od najtraženijih? Kada pogledate portale s oglasima za posao, vidjet ćete iznenađujuće veliki broj kozmetičkih salona koji traži radnika.

Ako je vaše dijete pred upis u srednju školu i možda nije sigurno što bi upisalo, a ima tendenciju za skincare i uljepšavanje tijela, Obrtnička škola za osobne usluge s usmjerenjem kozmetičar, pravi je odabir. Bez posla nakon škole vaše dijete sigurno neće ostati, a danas postoje i brojne edukacije kojima nakon srednjoškolskog obrazovanja može usavršiti svoje znanje.

Obrtnička škola za osobne usluge je srednja strukovna škola koja obrazuje učenike za četiri zanimanja: frizer, kozmetičar, pediker i fotograf.

„Većina današnjih obrtnika iz navedenih djelatnosti bivši su učenici naše škole. Mnogi su cijenjeni stručnjaci u svom poslu, a najambiciozniji među njima su i sudionici međunarodnih i svjetskih strukovnih manifestacija odakle se vraćaju s priznanjima i nagradama“, izjavila je Darinka Štampar Šmaguc ravnateljica Obrtničke škole.

Tekst nastao u suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb.

Više

Duh i tijelo

Otkrivamo vam tajnu sretnih ljudi i načine kako obogatiti svoj životni put ovom pozitivnom emocijom.

Duh i tijelo

Da je netko psihopat često se može čuti u svakodnevnoj komunikaciji. No, kako prepoznati pravog psihopata?

Drama Queen

Kada su poslovne prilike i neprilike u pitanju, stalno smo spremni tražiti neke krivce.

Dobar posao

Bez obzira na vaš poslovni uspjeh postoje stvari kojima nesvjesno ostavljamo određeni dojam kako na kolege tako i na poslodavca.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.