Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Ziggy Cup 2: Napravljena da štiti i daje osjećaj slobode

Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti.

Prije nekoliko godina INTIMINA je lansirala Ziggy Cup, prvu višekratnu menstrualnu čašicu za koja se može nositi i tijekom seksa. Ziggy Cup je postavila novi standard za inovacije menstrualnih čašica, pružajući korisnicima neograničene mogućnosti. Nakon velikog uspjeha ovog proizvoda i njegovog pozitivnog utjecaja na samopouzdanje žena diljem svijeta, INTIMINA je odlučila otići korak dalje, te je izumila Ziggy Cup™ 2: novu generaciju plosnatih menstrualnih čašica.

Vrijeme je da se žene osjećaju neustrašivo tijekom menstruacije – uz čašicu Ziggy Cup™ 2. Ojačan i fleksibilan materijal, tanak poput latice, lako se prilagođava svačijem obliku tijela kako bi što bolje pristajao, tako da ga uopće ne možete osjetiti. To sve čini ovu čašicu najudobnijim odabirom menstrualne zaštite. Ziggy Cup 2 pruža samopouzdanje u svakoj situaciji, a novi rebrasti jezičak omogućuje njezino jednostavno uklanjanje bez prolijevanja. Pruža do 8 sati neprekidne zaštite i može se nositi čak i tijekom seksa! Ova je čašica ‘’Napravljena da štiti i daje osjećaj slobode’’, a evo ukratko zašto je drugačija:

Daje potpunu zaštitu tijekom menstruacije tako da možete obavljati sve aktivnosti koje želite

Istraživanje brenda INTIMINA u kojem je sudjelovalo više od 1000 žena pokazalo je da menstrualna čašica može olakšati vrijeme krvarenja i poboljšati život općenito. Korisnici tvrde da imaju puno slabije grčeve kad koriste čašice, te primjećuju smanjenje mirisa menstruacije i suhoće rodnice. Uz to, poraslo im je samopouzdanje, a primijetili su kako se osjećaju ugodnije u svom tijelu otkako su prešli na čašicu. Uz Ziggy Cup 2 može se raditi sve tijekom menstruacije i pritom imati vrhunsku zaštitu.

Može se nositi za vrijeme seksa.

U globalnom istraživanju provedenom prije nekog vremena, među više od 500 sudionika u dobi 18-50 godina, INTIMINA je otkrila kako je 82% žena imalo spolne odnose tijekom menstruacije. To znači da je naša misija stvaranja neustrašivih i samopouzdanih žena imala veliki utjecaj u cijelom svijetu. Zahvaljujući Ziggy Cup 2 koja omogućuje nesmetanu penetraciju, seks tijekom menstruacije sada je bolji, čišći i udobniji.

Dolazi u dvije veličine kako bi se prilagodila svačijem tijelu i potrebama

Veličina A će savršeno pristajati ženama koje nisu rodile, rodile carskim rezom ili onima koje imaju srednje obilnu menstruaciju. S druge strane, B veličina se preporučuje ženama koje su rodile ili imaju slabije zdjelično dno. Osim toga, ova veličina je odlična za žene s obilnim menstruacijama.

U potpunosti dobra za okoliš (i novčanik)

Menstrualne čašice doista se pokazuju kao odlična alternativa ulošcima i tamponima te se može primijetiti značajan porast korisnika menstrualnih čašica. Ovo nije iznenađujuće. Mnogo je razloga zašto žene prelaze na čašice: zdravstvene prednosti, duže vrijeme nošenja, ušteda novca, zaštita okoliša i udobnost. Ziggy cup 2 potpuno je ekološki prihvatljiva, od samog proizvoda do pakiranja, koje je sada u potpunosti izrađeno od kartona.

Odabirom čašice Ziggy Cup 2 korisnice utječu i na smanjenje otpada. Jednokratnim tamponima i ulošcima trebaju čak stoljeća da se razgrade, a osim toga, sadrže kemikalije, vlakna i izbjeljivače koji su potencijalno štetni za okoliš.

Menstruacija nikada ne bi smjela ograničavati žene. INTIMINA vjeruje da bi žene trebale imati više izbora, kontrole i slobode tijekom tog razdoblja. Zahvaljujući menstrualnim čašicama kao što je Ziggy cup 2, dizajniranim za ugodniji doživljaj menstruacije, nema više mjesta za sram i neugodnosti. Vrijeme je da žene uživaju u osjećaju slobode tijekom menstruacije.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 20. siječnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Sara Marcella Vlahek.

Više

Događanja

Otkrivamo što to čini žene ljubomornima, zašto se ponekad pretvaraju u monstrume iz čista mira tražeći izlike u PMS-u i tko su njihovi zakleti...

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Dobar posao

Usprkos dijagnozi koja ju je šokirala, baš kao i sve oko nje, odlučila je upravo u tom trenutku dati otkaz i otvoriti svoju firmu.

Duh i tijelo

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.