Ana’s Sensual fitness poziva na druženje povodom Dana žena

Jeste li znale da je tijekom 2018. godine na vrhuncu uspon ženske svijesti i jačanje ženske energije u svijetu?

Ovo pitanje zvuči nestvarno ako se osvrnemo oko sebe i pogledamo u modernu ženu koja je iscrpljena obiteljskim i poslovnim obavezama. Upravo takve žene, koje uvijek žele dati sve svima, često zaborave na sebe. Većina žena kako bi odmorile svoje fizički iscrpljeno tijelo i umoran duh traže spas u danu u krevetu, odlasku u wellness centar ili biraju neku od pasivnih aktivnosti koja će ih dodatno odvući u stanje bezvoljnosti.

Obnovite zalihu ženske energije

Tajna izlaska iz ovakvih stanja i pronalasku nove životne inspiracije je u obnovi zaliha ženske energije.

Upravo zbog ovakvog iscrpljujućeg stila života mnoge žene danas se bore s viškom kilograma koje tijelo nakuplja s ciljem zadržavanje energije neophodne za svakodnevno funkcioniranje pod pritiskom.

Briga za vlastito zdravlje uključuje emocionalnu, mentalnu i fizičku higijenu kako bi se oslobađali od nakupljenog stresa i nepoželjnih emocija. Ana’s Sensual fitness studio za žene osigurava kvalitetnu podršku i razvija svijest o važnosti tjelovježbe kao osnovnog preduvjeta za očuvanje fizičkog, emocionalnog i mentalnog zdravlja.

Članice ASF kluba svakodnevno svjedoče o dobrobitima ASF metode vježbanja – opuštanje tijela i smanjenje stresa, usvajanje novih zdravih navika i mijenjanje odnosa prema vlastitom tijelu, više životne radosti, sreće i mira, bolje upravljanje sa sobom i svojim emocijama i poboljšana kvaliteta odnosa i življenja.

Za balans fizičke snage, emocionalne stabilnosti i mentalne jasnoće potrebno je obnoviti zalihe ženske energije. Kada žene oslobode svoju ženstvenost i nauče kako nježno upravljati tom energijom tada se oslobađaju unutarnja snaga i mudrost.

Druženje povodom Dana žena

ASF kao studio koji slavi žensku ljepotu tradicionalno organizira druženje povodom Dana žena koje će se održati u subotu, 10.03.2018.

Ples i pokret oslobađaju od toksičnih emocija straha i srama, obraćanje pažnje na sebe, otvoren razgovor o emocijama, osjećaj pripadnosti i povezanosti sa ženama koje su došle na druženje s istim ciljem ima blagotvoran učinak na razinu zadovoljstva i doprinosi akumuliranju ženske energije.

Ako želite biti dio našeg susreta i isprobati naše programe vježbanja prijavite se na Intro sat u 20 sati i pridružite nam se kako bismo zajedno plesom proslavile naš dan.

Sve informacije i prijave na [email protected] i na 098 424 944