Kako se zabavljaju plavuše i jesu li zaista fatalne?

Najpopularnije plavuše među poznatim Hrvaticama okupile su se u četvrtak na partyju u čast plavušama. Kako se zabavljaju plavuše i jesu li zaista fatalne, kako poznata izreka kaže, pokazale su na ekskluzivnom druženju povodom predstavljanja jedinstvene BLONDME linije za bojanje i njegu kose iz Schwarzkopf Professionala.

Andrea Andrassy_Mirela Priselac_Marijana Batinić

Predstavljeni proizvodi nove BLONDME linije aktivno obnavljaju oštećenu, slomljenu i beživotnu kosu spajanjem veza unutar vlakana kose. Zbog toga nije ni čudo da su salonske bonding usluge brzo prerasle iz trenda u ultimativan tretman kojeg svaki salon jednostavno mora imati u ponudi. Umjesto odvojenih proizvoda koji se koriste za bonding usluge, stvarajući tako dodatan korak u procesu bojanja, izbjeljivanja ili posvjetljivanja, novi BLONDME pomaže frizerima sigurno transformirati kosu klijenata u blond savršenstvo u samo jednom koraku. Nove BLONDME Bond Enforcing boje i toneri prikladni su za sve blond klijente, bez obzira odgovaraju li im više hladni ili topli tonovi.

HyperFocal: 0

Globalni BLONDME ambasadori, Lesley Jennison i Kim Vō, dugogodišnji stilisti brojnih slavnih osoba, prenijeli su svoje znanje u seriju očaravajućih blond stilova od kojih će barem jedan biti savršen za sve klijente. “Moji klijenti žele da njihova blond kosa bude svijetla i očaravajuće prekrasna. Oni žele da sjaji. Ipak, najvažnija je personalizacija blond tonova kako bi najbolje pristajali osobnosti, tenu i boji očiju klijenata”, objašnjava Kim Vō, specijalist i umjetnik za blond nijanse.

Iz Schwarzkopf Professionala nisu zaboravili na prethodno obojane ili prirodne plavuše čija je kosa gruba i treba dodatnu njegu. Zbog njih je posebno kreirana intenzivna bonding usluga uz Keratin restore Intense Care Bonding Potion i Keratin Restore bonding masku, koje će kosi dati izgubljeni sjaj i blistav efekt kojeg svatko priželjkuje. Od sada, potpuno sigurno i klijenti tamne kose mogu dobiti zadivljujuće svijetle, platinaste blond rezultate i to uz pomoć BLONDME Bond Enforcing Premium izbjeljivača 9+ i BLONDME tonera. Budući da je upravo platinasta, hladna blond boja trenutno veliki hit, Lesley Jennison predlaže korištenje BLONDME Bond Enforcing Blonde Lifting boja za kreiranje nevjerojatnih ledenih tonova, a za senzacionalno sjajnu platinastu boju, metalni i sivi tonovi mogu biti dodani uz pomoć BLONDME Blonde Toning pastelnih nijansi. Za klijente koji ipak žele ostati vjerni uvijek aktualnim, kultnim zlatnim blond nijansama i karamelnom sjaju, Kim Vō predlaže korištenje BLONDME Bond Enforcing Paint-On-izbjeljivača i BLONDME Bond Enforcing Blonde Highlifting nijansi.