Nova Ženska priča s Nives Celzijus

Za sve željne inpirativnih priča poznatih ženskih lica sprema se drugo proljetno izdanje showa «Ženska priča». Stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne «Ženske priče», u četvrtak, 27. travnja, ugostit će svestranu damu koja već godinama diže medijsku i estradnu prašinu – Nives Celzijus. I ovoga puta svi prihodi od ulaznica donirat će se Zakladi Ana Rukavina.

Kad u Hrvatskoj netko kaže Nives, većina odmah pomisli na – Celzijus.

Kad je 2008. godine objavila svoju prvu knjigu „Gola istina”, preko noći je izazvala javnu senzaciju i postigla nezapamćen uspjeh. U samo nekoliko mjeseci, njezina knjiga postala je najprodavanija hrvatska knjiga za koju je, sudskim putem, osvojila domaću knjižnu nagradu „Kiklop“ za Hit godine. Potom je postala  zapažena kolumnistica najčitanijeg njemačkog dnevnog lista „Bild“, čime postaje tada najpraćenija osoba iz hrvatskog estradnog miljea. 2014. odlučila je profesionalno se posvetiti glazbi, a njezina prva pjesma „Karanfili“ pobjeđuje na CMC glazbenom festivalu i pjevačici Nives otvara put domaće estrade.

NivesC

Krajem 2016. Nives privaća novi izazov i ulogu u predstavi „Vitez slavonske ravni“ u Hrvatskom narodnom kazalištu Osijek te postaje glumica koja je, očekivano, glavna zvijezda predstave. Sudjelovanje u showu «Tvoje lice zvuči poznato» Nove TV njezin je novi izazov.

Osebujna Nives podiže temperaturu kojim god putem odabrala proći – a sve o njenim životnim i karijernim odlukama te kontroverzama koje je prate saznat će posjetitelji nove «Ženske priče», u njenom razgovoru sa spisateljicom i stand-up komičarkom Marijanom Perinić – u kojeg će se posjetitelji moći i sami uključiti.

Novo izdanje «Ženske priče» održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u četvrtak 27. travnja 2017. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na [email protected] ili mobitel: 099/758-9934