Nove boje jeseni iz Zlatarne Celje

Novi satovi iz Lencia kolekcije Zlatarne Celje pravo su modno osvježenje koje unosi boje u svaki dan. Zbog modernog i mladenačkog dizajna nezaobilazan su modni dodatak koji se nosi čak i kao komad nakita. Tamnocrvena, tamnoplava, crna, bijela ili nježne pastelne nijanse – izbor je nepogrešiv. Uz Lencia satove sve modne kombinacije su korak ispred svog vremena.

page

Zlatarna Celje ove jeseni predstavlja i nove kolekcije nakita od nehrđajućeg čelika iz Lencia S kolekcije. U kolekciji su novi modeli ogrlica, naušnica, narukvica i prstenja, a nakit osvaja svojim mladenačkim dizajnom, modernim oblicima i pristupačnim cijenama. Nakit od nehrđajućeg čelika Zlatarna Celje je nedavno predstavila kao posebnu liniju Lencia nakita. Namijenjen je modernom i pomalo ubrzanom modnom ritmu koji zahtijeva svjež modni odabir svakog dana. A nakit koji je nosiv u bezbroj kombinacija predstavlja i bezvremenski stil Zlatarne Celje.

pageo

Najraskošnija ponuda ostalih zlatnih i srebrnih kolekcija Zlatarne Celje nalazi se u novouređenoj poslovnici Zlatarne Celje i od nedavno na novoj zagrebačkoj adresi u Praškoj 8.